extract din mladite de zmeur

•  
    • 7 mesaje
    23 Oct 2008, 09:04
    8 4
    vreau sa aflu si eu (daca stie cineva cu exactitate) ce inghit eu daca fac tratament cu extractul de mladite de zmeur: estrogeni sau progesteroni ?
    mai vreau sa stiu in ce perioade poate fi luat acest extract daca eu am un exces de estrogeni ?
  •  
    • 160 mesaje
    23 Oct 2008, 10:11
    2 1
    am luat si eu mai demult (Donavital, se numea)dar nu se ia cum scrie de prospect cand ai exces de estrogeni. nu-mi mai amintesc exact cum il luam dar tin minte ca pe prospect e un nr de telefon al unei d-ne doctor, am sunat-o si mi-a spus cum.
    extractul de mldadite de zmeur e bun pt excesul de estrogeni.
    eu aveam un ciclu dezastru, tot la 24 de zile, menstruatia ma tinea mult, era abundenta, dureroasa pana m-am apucat de anticonceptionale si acum ma simt super.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Oct 2008, 11:02
    1 0
    multumesc pt. mesaj. o sa caut si eu produsul si nr. de telefon. si eu am ciclu la 26 zile, mai abundent in primele 2 zile. ce nu inteleg eu este cum de te-ai simtit bine cu anticonceptionale cand se stie ca astea au estrogeni (deci capeti un exces si mai mare de estrogeni)
  •  
    • 12 mesaje
    23 Oct 2008, 13:39
    2 0
    extractul din mladita de zmeur este un produs natural care in nici un caz nu face rau . Am auzit de el de la o doctorita ginecolog care a observat efectul chiar pe o pacienta a ei pe care o astepta la operatie ( avea uter fibromatos). Dupa 3 luni a venit la control si nu mai era nevoie de operatie
  •  
    • 23 mesaje
    23 Oct 2008, 14:51
    3 0
    Extractul din mladite de zmeur este un produs gemoterapic, natural. Actiunea sa este de a regla functia ovariana , stimuland-o atunci cand aceasta este deficitara, atat pe linie de estrogeni, cat si pe progesteron. Singur sau in combinatie cu alte extracte este extrem de util in tratamentul dismenoreei (dereglari ale ciclului menstrual), amenoreei (lipsa ciclului menstrual), si a multor probleme din sfera genitala feminina.( ovare polichistice,fibrom uterin, menopauza)
  •  
    • 7 mesaje
    23 Oct 2008, 15:21
    0 3
    multumesc fulgona. m-ai mai lamurit. pot sa te intreb de unde ai informatiile ? doar din prospect ? vreau sa te mai intreb daca ai idee cum se ia produsul in caz de exces de estrogeni: pe toata perioada ciclului, doar inainte cu o saptamana de menstruatie si in timpul ei sau exact in aceasta perioada n-ar trebui sa iau. Eu am inceput sa-l iau inainte de menstra cu o saptamana si am continuat sa-l iau si dupa (sunt 3 sapt. de atunci). Ce am observat: intradevar sanii nu m-au mai durut cu aceeasi intensitate ca inainte (inainte ma dureau cu doua sapt. inainte, acum doar cu o sapt. inainte). In schimb, dupa terminarea menstruatiei, sanii au inceput sa ma intepe (sus, lateral, interior) si deasemenea si zona axilelor a inceput sa ma intepe. Din a 14-a zi dupa menstruatie (deci probabil dupa ovulatie) aceste simptome s-au diminuat ff mult. Ce crezi, este o reactie normala in urma administrarii produsului sau nu ?
  •  
    • 160 mesaje
    23 Oct 2008, 18:22
    2 0
    nitulica, anticonceptionalele nu au exces de estorogeni pt ca sunt o balanta intre estrogen si progesteron. cand iei anticonceptionale corpul tau detecteaza hormonii straini care intra in corp si el nu mai produce altii, nici estrogen nici progesteron.de cand le iau nu mai stiu ce e aia durere de sani, menstruatia ma tine f putin etc, intr-un cuvant, cand iei anticonceptionale dispare sindromul premenstrual (care mie imi facea viata un iad).
    parca mi-am amintit cum luam extractul din mladita de zmeur: cat timp eram la menstruatie (6zile) nu luam deloc, dupa aceea luam in fiecare zi.
    ai grija sa nu iei mai multi ml decat scrie in prospect. eu asa am facut in primele zile ale tratamentului (din greseala) si m-am trezit cu o sangerare de toata frumusetea desi mai era pana trebuia sa-mi vina menstruatia. trebuie sa ai grija si cu extractele astea ca si ele contin hormoni ca si pastilele doar ca primii sunt naturali iar ceilalti sintetici si nu in aceleasi cantitati.
  •  
    • 23 mesaje
    23 Oct 2008, 18:47
    1 0
    E foarte bine ca ai deja 3 saptamani de tratament, pentru ca in general efectele incep sa se vada cam dupa 3-4 saptamani. Daca stii si poti spune, te rog sa mentionezi si cauza excesului de estrogeni in cazul tau. In acest fel ti-as putea da o sugestie mai documentata.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Oct 2008, 19:19
    1 0
    nu, nu stiu cauza. Oricum ginecologul mi-a spus ca nu are ca sa-mi dea pt. asta. Dar cam care ar putea fi cauzele ? Oricum saptaman viitoare mi-am facut programare la endocrinolog, sa vad ce zice. dar pana atunci poate ma mai documentezi tu. multumesc
  •  
    • 23 mesaje
    24 Oct 2008, 08:47
    7 11
    Ma gandeam ca poate ti-a spus ginecologul cauza excesului de estrogeni. De exemplu daca ti-a gasit vreun chist ovarian sau ovare polichistice. Daca vrei sa mai discutam, te rog da-mi mesaj privat dupa controlul de saptamana viitoare de la endocrinolog.