pastile de slabit

•  
    • 261 mesaje
    22 Oct 2008, 15:08
    0 0
    sotul meu s-a ingrasat dar nu stiu d c pt ca nu prea mananca,a tinut cura de slabit dar degeaba pt ca nu reuseste sa dea jos kg depuse,ne gandim la pastile de slabit,stiti care sunt mai bune?ati incercat asa ceva?el e disperat ca cica rad colegii de el la servici si s/a saturat sa auda mereu criticile lor,ast raspuns evelor,o zi buna...
  •  
    • 470 mesaje
    22 Oct 2008, 15:37
    0 0
    Sunt f periculoase pastilele de slabit, si chiar daca efectele nu apar imediat in timp se simt... Sportul in schimb il va ajuta sa slabeasca... SI o dieta echilibrata, nu mancat prea putin, ci la ore fixe si portii cam de aceeasi dimensiune zilnic, nu azi mult si maine deloc, pentru ca asta da peste cap organismul
  •  
    • 2 mesaje
    23 Oct 2008, 08:34
    0 0
    Buna , nu stiu despre pastilele de slabit ce sa iti spun , am auzit ca au multe efecte secundare , eu personal folosesc produsele Herbalife , pt ca am vazut ca intradevar ajuta si sunt foarte bune
    Eu le-am comandat de pe un site (http://slabestesanatos.shopmania.biz/) si dieta se face pe baza unei alimentatii echilibrate , din aceasta cauza nici organismul mu e dat peste cap . In plus respectivul site este al unui consultant de nutritie , asta cred ca spune mult,
  •  
    • 12 mesaje
    1 Nov 2008, 16:32
    0 0
    buna!eu iau d oluna reductil15mg si am slabit 8kg,dar au si efecte secundare cum ar fi cresterea tensiunii,uscaciuni ale gurii si tot asa,dar eu sunt multumita
    !mai iau o luna si gata!
  •  
    • 7 mesaje
    1 Nov 2008, 19:11
    0 0
    buna cldana . sotu meu acum cateva luni era foarte gras . am fost la farmacie si farmacista ia recomandat sortis.e foarte bun si are efecte. sortisu de obicei il ia cei care au colesterol foarte mare .dar este foarte bun si pentru slabit ati arde grasimile din organism ,si slabesti foarte repede . sper sa-ti fie de folos ,pretul este de 150.000 mii o pastila e foarte scum dar da rezultate pup
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    3 Nov 2008, 12:35
    0 0
    Prietenul cel mai bun al sotului meu desi are 26 de ani se ingrasa f usor si f mult. A fost la un medic nutritionist care i-a facut un program de alimentatie. Nu a slabit pe loc sau fantastic,dar dupa 10 luni nu i-a venit sa creada ca a dat jos 25 kg. Sanatatea lui e f buna acum si se simte excelent.
    Mnanca 3 mese pe zi si ia 2 gustari,nu mananca niciodata dupa ora 19,nu bea nici un suc ori bautura dulce sau acidulata. Daca pofteste la ceva dulce SE ABTINE,isi ia energia din fructe si legume. I-a fost greu prima luna,acum parca asa ar fi mancat de o viata.
    Eu cred ca el a gasit reteta perfecta de a slabi!
  •  
    • 261 mesaje
    3 Nov 2008, 16:09
    0 0
    draga mea BLAKPISI as vrea sa stiu cum a luat sotul tau aceasta pastila,cum e administreaza?el cam cate a luat, si cat timp,sotul meu e dispus sa incerce orice,va zic sincer ca a tinut cure,face sport dar degeaba ca nu da jos nimic.e innebunit,multumesc si astept raspuns,va poop
  •  
    • 20 mesaje
    3 Nov 2008, 19:06
    0 0
    draga cldana....prietenul meu a luat Capsula de slabit...asha se numeste....m-am interesat pe forumuri si unele fete se plangeam k au efecte nedorite: greata, ameteli, etc....la el nu a fost cazul...a slabit 15 kg in 2 luni...se vede fff bn..de 3 zile nu le mai ia...si mananca la fel...pt k i s-a format organismul...ba chiar mai mult a mai dat jos 1 kg...analizele de sange si pt ficat le-a facut iar rezultatele sunt fff ok....am intrebat doctori, farmaciste si au zis k n-au ce s ii faca rau, pt k contin doar extracte din plante si fructe.o cutie pt o luna este 110 lei ...eu le-ash recomanda....dk apar schimbari ...va anunt
  •  
    • 261 mesaje
    4 Nov 2008, 15:04
    0 0
    si aceasta capsula sau o cutie de unde se ia ,de la farmacie??treb cumva cu recomand de la medic de familie sau altceva??
  •  
    • 1737 mesaje
    4 Nov 2008, 15:12
    0 0
    dana, daca vrei sa te informezi despre acesta "minune" de capsula de slabit, da un search pe google.
    Au MURIT femei de la ea!!! Ai mare grija!

cauta aici: http://forum.romedic.ro/prod/capsula_de_slabit_-_mit,_r ealitate_sau_experiente_pe_oameni_017955.html

ca sa mearga linkul, scoate spatiile care apar
  •  
    • 2 mesaje
    4 Nov 2008, 16:09
    0 0
    parerea mea este sa nu apeleze la pastile de slabit. sunt foarte periculoase. cel mai bine ar fi sa mergeti la un nutritionist si in plus multa miscare. cred ca e mai important sa fie un pic mai grasut dar sanatos decat slab si bolnav.
  •  
    • 20 mesaje
    4 Nov 2008, 17:24
    0 0
    draga ophelia...intereseaza-te inainte sa facy asemenea afirmatii...nimeni nu a murit de la aceasta capsula....k a provocat stare de greata, ameteli traspiratii la unele persoane...da asha este....orice farmacist ti-o recomanda..si nu stiu dk esty mai priceputa decat un farmacist...acuma fiecare face cum vrea si crede...dk ai simptome neplacuta in primele 72 de ore nu le mai iei, iar dk nu e buna...iti zic eu...am vazut cu okii mei nu pe o persoana..ci deja pe 4...nimeni nu a patit nimic...acuma dk tot cititi tampeniile astea de pe net...care pot fi scrise de oricine..interesati-va totusi si la medici!..o zi buna
  •  
    • 142 mesaje
    4 Nov 2008, 21:59
    0 0
    sunt o gramada de chestii pt slabit,dar eu zic ca,daca mananci regulat(nu dupa ora 6)si faci sport se regleaza metabolismul.sefa mea a slabit dar a luat o gramada:clarinol,ayur slim,fibre,regenon(asta din urma nu se da fara reteta).si sotul meu s-a lasat de sport si s-a cam ingrasat dar nu vrea sa ia med,mai bine face miscare si nu mananca seara.
  •  
    • 261 mesaje
    5 Nov 2008, 10:26
    0 0
    nici eu nu as vrea sa recurga la acest mod de a slabi pt ca sincer mi-e frica dar credeti-ma ca se duce regulat la sala si face sport,nici nu prea mananca,el este innebunit,mereu imi zice ca s-a saturat,ca nu poate sa isi cumpere haine klumea,ca nu ii sta bine cu nu stiu ce,ca are burta si il cred ,acum ce sa fac il sprijin de asta va tot intreb cu aceste pastile ,macar incercam...
  •  
    • 354 mesaje
    5 Nov 2008, 15:33
    0 0
    Am gasit intr-una din sectiunile forumului eva.ro adresa www.LIFEDIET.WORDPRESS.COM ,consiliere,alcatuire plan personalizat,eliminare kg in plus fara pastile.etc Nu am accesat adresa,caci nu intra in sfera mea de interes, dar poate sa va fie utila !! Mai sti ???
  •  
    • 76 mesaje
    5 Nov 2008, 16:24
    0 0
    Eu cunosc cel putin 10 persoane care au folosit pastile de slabit, mai exact "capsula de slabit", adica exact acele pastile despre care s-a vorbit la televizor.Niciuna dintre aceste persoane nu a murit, e adevarat ca au avut reactii adverse, la modul de dureri de cap, insomnie, etc.Printre ei au fost persoane care au luat 3 luni si au fost f.multumiti de rezultat.Nici nu s-au mai ingrasat dupa.Cred ca acel reportaj aparut la tv, a fost facut pentru a discredita firma distribuitoare.
  •  
    • 108 mesaje
    5 Nov 2008, 23:19
    0 0
    mie mi-a fost fff rau de la capsula de slabit, am intrerupt dupa 7 zile pt ca nu mai eram om, nu mai stiam pe ce lume sunt. am slabit 2 kg, dar nu pot sa ma bucur de asta cand imi aduc aminte prin ce am trecut