Noni Tahitian
-
0 0Buna fetelor! Vreau sa stiu daca a luat careva din voi sirop natural Noni Tahitian. Ce parere aveti despre el.Isi merita milioanele?
-
In primul rind ,daca costa milioane, e ceva pacaleala. Sa fii foarte atenta la compozitie, daca nu e cel putin 95% noni juice, sa nu cumperi (de obicei mai pun suc de gref sau alt fruct ptr ca noni are un gust oribil).
Pretul nu ar trebuie sa depaseasca 12 euro ptr 1/2L . Eu am cumparat organic de 500ml cu 99% noni si 1% gref si a fost 10 euro.
Efecte: nu te astepta la minunile din reclama. Eu am citi multe despre acest produs pe net (pareri pe forum) si am ajuns la concluzia ca e foarte foarte departe de reclama, dar din acele discutii reesea ca cei care l-au folosit , au avut imbunatatire in ce priveste somnul si exact ptr asta l-am cumparat si eu. M-a ajutat cu somnul , e adevarat, numai ca ajunsesem sa-mi fie somn tot timpul si sa ma simt foarte obosita. Faceam efort de vointa si sa ma ridic de pe scaun.
Nu are ce sa-ti faca rau; nu stiu ptr ce anume vrei sa-l ei, dar daca il gasesti la un pret onorabil, poti incerca. -
Merita incercat.Cura ar trebui sa dureze macar 3 luni.Sa stii ca cel de la care l-ai cumparat ti l-a dat la pret de depozit.Altfel pretul Noniului Tahitian este de 150 lei,iar cel de la Cali Vita de 214 lei.
La minuni sa nu te astepti,Pentru durere de miini si picioare iti recomand otetul nostru de mere (daca ai de casa mai bun) amestecat cu 2 lingurite de miere si apa. - un pahar mare macar de 2 ori pe zi.La mine a fost mai bun ca toate minunile scumpe,Noni,Aloe gel,Ocean,Zen tonic.Sanatate -
Scuze pentru intirzierea cu care iti raspund,dar azi intimplator am dat iar de topicul tau.Nu stiu cauza durerilor,mi-am facut toate analizele si sunt OK,dar citeodata de abia ma pot misca,parca am 100 de ani
Citi ani ai? Mie parul din cauza stresului mi-a cazut.Am facut un tratament de vitamine in raport de grupa sanguina si nu de mult o cunostiinta mi-a recomandat ceva,inca nu pot sa ma pronunt,parca parca nu-mi mai cade asa tare.Te voi anunta,daca-mi lasi o adresa,Otetul de mere mi-l fac in casa fiindca sunt sigura ce beau si nu am reteta fixa pun cam 3 degete la un pahar de 300 ml si cele 2 lingurite de miere.Multa sanatate