Ajutor...... anexita.....ma omoara
-
0 0Buna tuturor.Am 27 de ani si ma comfrunt cu o problema de ani de zile. Am o anexita care nu-mi da pace,am facut tratamente cu tot ce a aparut nou in farmacii.Acum 5 zile am terminat 20 de polidine ,ciprolin, metronidazol....si tot degeaba.Am dureri jos ,usturimi,chiar si cand nu urinez,analizele la secretie mi-au iesit bineintotdeuna. Am ajns sa cred ca analiza nu e facuta cum trebuie.Voi unde va faceti analizele....imi recomandati si mie ceva..........s-au un doctor bun.Va multumesc , va rog ajutatima mai ales ca imi doresc un bebe. Multumesc
-
In acest caz, cred ca nu te poate ajuta decit un tratament ..balneoclimateric.
La Sovata, se trateaza asemenea afectiuni, si apar si bebelusii mai usor.( nu stiu de ce , probabil..aerul)
Se fac tot felul de proceduri:impachetari cu namol,dusuri subacvatice, TAMPOANE VAGINALE CU NAMOL(astea ar fi bune pt. tine)S-ar putea sa se rezolve.Bafta!! -
Cand eram in cls 11, slabisem cam mult si aveam amenoree. Am mers la dr, mi-a spus ca este anexita, mi-a dat anticonceptionale, vit e, polidin. Si desi amenoreea s-a rezolvat, plus ca am mai primit un "bonus" - 20 si ceva de kg in cateva luni, anexita ma mai supara si acum. Adeca dureri care ajung sa se intinda pe picior, in asa hal ca abia ma misc. N-am mai fost la dr.
Sora mea a avut si ea anexita si voia bebe. A fost la dr, i-a recomandat ceva in genul tratamentului meu, plus raze. Gandindu-se ca numa raze n-ar trebui in eventualitatea unei sarcini, a intrerupt tratamentul si a mers la alt spital. Cand a ajuns la Municipal, drul a ras si a rugat-o sa ii dea reteta, sa o puna pe post de banc. Cica asa de invechit tratament n-a mai vazut. Sora mea a rezolvat probl si acum are o bebita sanatoasa si frumoasa de 9 luni. -
fetelor, eu m-am chinuit 2 ani cu anexita, si pana la urma s-a dovedit a fi apendicita.
iti recomand sa te duci la centrul de planning de la spitalul Giulesti (Panait Sarbu) ca doctor, toti de acolo sunt f. buni. eu ma duc la doctorita Ranga (martea dupa-amiaza) e f. buna. mi-a descoperit o rana pe col pe care nimeni nu mi-a gasit-o.
bafta multa si sanatate -
emirela, din pacate nu mai stiu cum cum se numeste doctorul, a fost acum 2 ani( stiu insa ca lucreaza si la Panduri-eventual intrebi la receptie la Medsana cum se numeste). Urocultura mi-a iesit si mie sterila si e si normal dupa cate antibiotice luasem....ca si tine...
A zis ca e o inflamare a mucoasei vezicii si tratamentul a constat intr-un medicament ce se recomanda la barbati pt. prostata, pt. a urina des, multe vitamine(A, E-daca mai tin bine minte) si multa apa plata. A zis ca lichidele curata mai bine ca medicamentele si asa a fost. Ce n-au reusit altii in aproape 2 luni, a facut el in 2 sapt si fara ANTIBIOTIC.
Acum intrebare foarte importanta:ai momente la contact sexual cand simti ca faci pe tine, ca te apasa pe vezica ? Ca daca da, s-ar putea sa fie ca la mine.Consultatia m-a costat mai putin de 1. 000.000, nici atat, nu mai stiu suma exacta, dar sub 1,000,000. La Giulesti, ginecolog bun Dr. Moisa, are si cabinetul lui pe langa Moll -
emirela, hai ca incerc sa te ajut pe bajbaite, pt. ca eu lipsesc din Bucuresti pt. inca 2-3 saptamani si nu am agenda cu mine sa caut nr. de telefon si adresa.
Daca intrebarea ta se refera la ginecolog, dr. Moisa, cabinetul e pe strada de vis-a avis de Moll, perpendiculara pe Moll, Str. Branduselor, pe partea stanga, e o tablita pe care scrie cabinet ginecologic, o sa gasesti usor, mergi acolo si-ti faci programare. E curat, doctorul e bun, consultatia era in jur de 400.000.
Daca te referi la urolog, aici, nu mai tin minte fara agenda nici numele.....hehe, batranetea....dar suna la Medsana si intreaba la receptie de un urolog care lucreaza si la Panduri.....e foarte de treaba, la al doilea control,de verificare, pe mine m-a chemat la Panduri ca sa nu mai platesc iar consultatia la Medsana....normal, i-am dat lui ceva, acolo....Romania asta...
Oriunde ai merge, sfatul meu, daca poti, e sa ceri parerea si unui ginecolog si unui urolog.
Multa sanatate. -
Pentru BORGIA
Am descoperit mesajul tau in cautarile mele despre anexita.
Mi s-a pus acest diagnostic, dar ma sperie mai ales faptul ca durerea coboara pe picior, de nu pot umbla. Asa o duc de sase luni, desi pina acum nu am avut niciodata probleme, desi am 31 ani.
Cititnd ceea ce scriai tu, nu pot sa nu ma intreb cum te simti tu acum?