Cantastin fiole
-
27 Oct 2008, 10:00CANTASTIM se numeste
se gaseste la fiole de 1 ml eu folosesc pt vaccinarea gingiilor am parodontoza.....o fiola pe sapt......e foarte bun pt imunizare -
29 Oct 2008, 13:59De unde se poate cumpara? Stiam ca il face Instit. Cantacuzino, dar o lunga perioada nu s-a facut.
-
31 Oct 2008, 09:35da se face rost de el foarte greu.intr-adevar de la institutul cantacuzino eu a trebuit sa incep imediat tratamentul pt paradontoza cu acest cantastim si eu am avut noroc k lucrez la un spital si s-a intervenit cu ajutorul sefului meu...dar am auzit k se face lista de asteptare, plus k eu personal pana sa se intervina pt mine am sunat si mi s-a zis k nu se stie cand se va face si sa mai sun ......iar cum a intervenit seful meu s-a facut rost imediat....vreau sa zic k asta e treaba de acum 2 sapt
-
31 Oct 2008, 09:56Eu vreau sa i fac baiatului meu care are 5 ani si 8 luni la recomandarea medicului pediatru pt ca raceste foarte des. La inceput facea rosu in gat dar acum face des bronsita. Nu stiu daca se poate administra si daca esti racit?
-
3 Nov 2008, 08:43nu stiu ce pot sa zic asta numai daca e recomandat.......eu la recomandarea medicului stomatolog il fac