SOPC

•  
    • 14 mesaje
    20 Oct 2008, 10:57
    0 0
    buna.. am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice(in urma unui ecograf) iar dermatologul... mi-a recomandat sa iau diane 35 fara sa-mi faca niciun fel de analize.. evident nu o sa iau aceste pastile pt k sunt prea puternice..
    intrebarea mea este daca pot lua alte anticonceptionale(si anume Logest..pt sindromul ovarelor polichistice)? analizele de sange pe care le-am facut in urma cu ceva timp.. au iesit destul de bune. le-as putea lua fara recomandarea unui medic?
    multumesc
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Oct 2008, 12:25
    0 0
    Dermatologul? ai scris gresit sau chiar ai fost diagnosticata de un dermatolog?
    Cine are aceasta afectiune are multe simptome, tu pari a fi ok din ceea ce spui, dar eu zic ca ar fi bine venit un exam. medical mai amanuntit si abia dupa aceea sa vezi ce tratament ai avea nevoie.
  •  
    • 14 mesaje
    20 Oct 2008, 16:29
    0 0
    ecografia am facut-o la o clinica de specialitate...
    antic. diane 35 mi-au fost recomandate de un dermatolog..
    acum nu mai am niciun simptom. asta datorita faptului ca in urma cu jumatate de an am urmat un tratament naturist(cu tinctura de lemn dulce) pt reglarea ciclului menstrual..si de atunci nu mai am probleme cu ciclu.... imi vine regulat..
    doar acneea ma mai supara ..care a aparut de la acele mici chisturi..
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Oct 2008, 18:27
    0 0
    Anna, nu e treaba de dermatolog sa te diagnosticheze cu altceva decit ce tine de piele, ce treaba are el sa-ti prescrie pastile ptr hormoni, nu prea inteleg. Eu zic sa consulti neaparat un medic specialit.
    Si eu am avut pb in urma cu citiva ani cu agneea si chiar una foarte urita (numai pe git) si m-am tratat cu aloe vera (am cumparat planta de la florarie si am folosit sucul din frunze) si mi-a trecut relativ repede.
    Nu stiu la tine care o fi cauza si pb, dar nu lua pastile pina nu esti sigura ca nu se poate altfel.