tratament pentru sinuzita purulenta
-
20 Oct 2008, 10:190 0Am luat antibioticele prescrise de medic am facut 3 punctii si degeaba.
mai exista alt tratament?Sunt dispusa sa incerc orice pt ca nu mai suport durerile si mirosul emanat de secretiile nazale.
Ma poate ajuta cineva? -
20 Oct 2008, 15:27Ai facut inhalatii la ORL-ist? Iti pune o masca pe gura nas si 10 minute inhalezi niste substante.
Mai fa si acasa inhalatii cu ceai de musetel sau eucalipt.
Si eu am am sinuzita si tot n-am scapat de ea dupa tratament, dar macar nu e purulenta. -
20 Oct 2008, 16:26In cazul tau se poate face o combinatie intre doua terapii complementare: reflexoterapia si terapia cu lumanari Tade. Ti-am trimis un mesaj privat.
-
20 Oct 2008, 16:29Am suferit multi ani de sinuzita si am incercat tot ce am auzit,dar am sa iti spun ce am facut si de atunci nu am mai avut nicio problema.Am facut sedinte cu aparatul Bioptron(eu l`am cumparat pt ca e folositor in multe boli,dar sunt cabinete care au si fa tratamente contra cost) si mi`am preparat intr`o sticluta de bixtonim,am pus o fiola de ser fiziologic sau apa distilata de la farmacie si 4 picaturi de tinctura de propolis,am agitat si am pus ac picaturi in nas cat mai des(atentie sa nu fii alegica la polen) si,in timp am rezolvat problema,acum nu mai am nimic si nu racesc decat ff rar.Ar fi bine sa mai faci o cura cu cp de baraka,niste cp cu ulei de chimion care ajuta la cresterea imunitatii.Sanatate