intarzierea menstruatiei
-
19 Oct 2008, 23:090 0in urma cu 2 luni am renuntat la anticonceptionale, dupa 2 ani(fara intrerupere ). in prima luna mi-a intarziat menstruatia circa 3 zile , iar luna aceasta nu mi-a venit deloc, am deja o luna si jumatatea de cand nu am mai avut menstra. de sarcina nu poate fi vorba deoarece mi-am facut mai multe teste de sarcina si toate au iesit negativ. menstionez ca luna trecuta am fost in antalya. se poate ca apa rece si soarele sa-mi fi provocat o dereglare???? pe langa faptul ca nu mai iau anticonceptionale?? sa fie si un chist?
va multumesc -
9 Nov 2008, 11:24este bine sa consulti un medic poate sa fie o sarcina ascunsa cine stie?incearca sa folosesti niste picaturi"tinctura de zmeur"si"tinctura de soc sunt bune ptr orice problema se gasesc si la farmacie si nu sunt chiar scumpe.
-
10 Nov 2008, 18:10buna natalia.stai linistita am fost si eu in aceeasi situatie.am fost la medic si mi s-a spus ca nu sant insarcinata dar poate fi pe baza de stres,ceea ce e adevarat.am luat 10 pastile duphaston si mi-a venit.si eu am intrerupt anticonceptionalele.sanatate