ce masuri sa iau?
-
19 Oct 2008, 16:350 0deci ca de obicei, iresponsabila si cu capul in nori...ieri am petrecait..si nu miam luat geaca cu mine...dau sa ma intorc acasa si ma prinde o ploaie rea pe drum, leoarca! ajung in scara si imi dau seama ca nu am cheie. o astept pe sora mea vreo ora si ceva, cu dosul pe ciment pentru ca pantofii mi-au rupt picioarele. Mi-e frica sa nu dau acum intr-o raceala de mama focului. Am luat un paracetamol cand m-am trezit. Ceva sfaturi?
-
19 Oct 2008, 18:51cel mai bun este modafen.e puternik si te ajuta de la primele pastile.pe mine m a ajutat enorm si k sa ma rasfat si cu niste vitamine mi am cumparat portocale si banane..fructe...k sa nu am probleme si cu stomacul...de obicei asta nu te roade pe stomac dar asa am vrut eu sa evit ...
-
19 Oct 2008, 21:11mersi de sfaturi...insa medicamentele astea nu le gasesc in Danemarca...
-
19 Oct 2008, 21:19daca nu le gasesti important este sa bei multe ceaiuri de plante si seara inainte de culcare baga-ti picioarele in apa fierbinte(cat suporti de fierbinte) cu sare.sanatate