parul in exces
-
0 0ma confrunt luna de luna cu parul in exces cam peste tot pe corp. de ceva vreme cam de 2 ani parca e din ce in ce mai mult. problema este ca imi apar fire de par si pe sani, pe abdomen, barbie. ... ma simt foarte rau si nu mai stiu ce sa fac. are vreo legatura cu intreruperea anticonceptionalelor? daca mai are cineva aceiasi problema ....cateva sfaturi.....va rog
mutumesc -
trebuie sa mergi la endocrinolog ca problema ta e hormonala...e f posibil sa fie de la anticonceptionale...si eu am incercat sa renunt la ele de mai multe ori si am avut niste simptome f ciudate...eu am pielea si parul f uscate in mod normal...ajunsesem sa curga grasimea de pe mine..efectiv...nu stiam ce sa mai fac...si aveam niste dureri la ciclu ingrozitoate, cu greata si plapitatii...cum am inceput sa le iau din nou...totul ok!
-
Problema ta se numeste hirsutism , este data de un dezechlibru hormonal, si de aceaa ar fi foarte bine sa faci un control la endocrinolog. Ca tratament naturist (adjuvant al tratamentului recomandat de medic) poti lua extract hidroalcoolic din mladite de zmeur si tinctura de lemn dulce, ambele conform prospectului.Te-ar mai ajuta foarte mult si niste sedinte de reflexoterapie.