vreau sa ma ingras cum sa fac?
-
2 0asi dori sa ma ingras ,dar nu stiu cum sa m-ai fac!Am luat vitamine ,si tot felu ,dar nu am pus nimic pe mine ! astep ominune!Daca stie cineva o reteta ,va rog sa imi ziceti si mie!
-
2) ï‚§ o reteta de ingrasare: ia 500 g miere de albine, 100 g miez de nuca maruntit, 2-3 linguri granule de polen (de la Apicola). Se amesteca toate, se pun intr-un borcan de 800 g si se lasa la intuneric timp de o saptamana. Se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, dupa fiecare masa. E buna pentru stimularea poftei de mancare si intarirea memoriei (o stiu tot din „Formula ASâ€).
-
3) ï‚§ Produsele apicole (mierea de albine, polenul si laptisorul de matca) va pot ajuta la obtinerea rezultatului dorit, fiind bogate in vitamine, minerale si substante energizante, contribuind in acelasi timp la cresterea poftei de mancare si aducand un aport caloric considerabil. Drojdia de bere este, de asemenea, un puternic factor vitaminizant, ieftin si eficient.
-
4) ï‚§ Recomand celor care au aceasta problema urmatoarea reteta, ce da rezultate foarte bune: 1/2 kg miere, 100 g samburi de nuca maruntiti, 2-3 linguri granule de polen (se gasesc la Apicola), se amesteca, se pun intr-un borcan de 800 g si se lasa la intuneric timp de o saptamana. Se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, dupa fiecare masa. Pe langa faptul ca te va ajuta sa te ingrasi (vei avea o pofta de mancare de invidiat), aceasta reteta actioneaza si asupra intaririi memoriei. Poate parea o reteta prea simpla pentru a da efectul scontat, dar te asigur ca vei fi multumita de rezultat. Multa sanatate!
-
5) Ca in orice cura (inclusiv cele de slabire), subconstientul joaca un rol esential. Gandeste, asadar, ca trebuie sa te ingrasi cate 1 kg pe saptamana (de pilda: ca risti sa ti se intample ceva neplacut daca nu obtii aceasta performanta), cam cu 2-3 saptamani inainte de a incepe cura propriu-zisa. Cand ai inceput cura, straduieste-te sa mananci cu pofta, ca si cum ceea ce consumi este cea mai buna mancare din lume, si in timp cat mai scurt, ca si cum ai “pierde trenul†care te duce la cineva drag. Dupa ce ai ajuns la saturatie, mananca si o bucatica de paine goala, chiar si dupa desert. In rest, poti sa mananci la ce ora vrei, cu conditia sa dormi cel putin 8 ore pe noapte.
-
6) ï‚§ Exista un sirop tonic digestiv - TONDIGEST - din plante (pelin, ghintura si chimen) care actioneaza asupra sistemului digestiv prin stimularea secretiei sucului gastric. De asemenea, are un efect coleretic si colagog, stimuland secretia bilei si eliberarea acesteia. Ajuta la eliminarea gazelor intestinale. Prin aceste proprietati, luat cate o lingurita cu aproximativ o ora inaintea meselor principale, creeaza o senzatie continua de foame si, implicit, stimuleaza ingrasarea. De asemenea, siropul face minuni pentru reducerea starii de greata dupa mese copioase sau dupa un consum mare de bauturi alcoolice. Este recomandat si pentru persoanele sensibile la calatoriile cu diverse mijloace de transport. Si in aceste situatii, este bine sa se ia o lingurita de sirop inainte de plecarea in calatorie. Produs naturist fara efecte toxice, siropul este inregistrat ca produs de uz veterinar, dar poate fi folosit cu succes si in terapeutica umana, in afectiunile prezentate mai sus. Siropul se gaseste in reteaua de farmacii si depozite a ROMVAC COMPANY S.A.