Cea mai buna crema anticelulitica?
-
15 Oct 2008, 21:520 0Salut,evelor,uite vin si eu cu o intrebare si vreau sa va dati cu parerea.multe din voi deja au folosit diverse creme anticelulitice,eu as vrea una ceva mai scumpa insa sa dea rezultate.mam gandit sami iau Lipo metric de la vichi,insa totusi care au fost rezultatele si in cat timp actioneaza?nas vrea sa dau bani mari si sa stiu ca nu ajuta!desigur + sport,altfel nici nu cred ca daca te indopi cu dulciuri,sa ai rezultate.nu de alta dar,la primavara imi vine iubitul de peste hotare,si vreau sa arat beton!i-am promis ca slabesc 5 kg,asa ca...nu e timp de pierdut,o fac din iubire
...deci,fetelor,cine a incercat si alte creme sau orice altceva pe langa sport,dati-va cu parerea! -
15 Oct 2008, 22:01mie in materie de creme anticelulitice, cele mai bune mi se par cele de la bruno vassari.
cele de la vichy nu mi se par bune, doar reclama este de ele, nu sunt profesionale.
am folosit si crema anticelulitica pt masaj si crema termo-activa reducatoare si sunt foarte foarte bune.
decat sa dai 100 si ceva de lei pe o crema vichy de 200ml, mai bine mai pui vreo 50lei si iti iei o crema de la bruno vassari de 1000ml. e cam greu cu procurarea lor, pt ca le gasesti in saloane...dar intereseaza-te si poate gasesti. -
15 Oct 2008, 22:07ok...deci e de la bruno vassari,si..cum se numeste?poate o gasesc si in farmacii,nu?oricum,eu nam tare tare multa celulita,mai mult pe picioare desi fara acel aspect de coaja de portocala,ma va arata un pic cracanata...dar,oricum sper sami ajute,a,da si masaj tot...am sami fac acasa.
-
15 Oct 2008, 22:16tocmai asta este problema, ca nu se gasesc in farmacii, se gasesc doar in saloane (pt ca sunt profesionale, nu comerciale, cum e vichy).
cremele se numesc exact cum ti-am spus.
Una este Crema de masaj anticelulitic si una este Crema Termo-activa reducatoare.
Mai exista si Firmalia, pt fermitate...sau Strialia pt vergeturi. Sunt multe, dar nu le stiu chiar pe toate
stiu doar ca sunt foarte bune si chiar dau rezultate.