va rog raspundeti
-
15 Oct 2008, 15:050 0Care poate fi cauza pruritului anal?
Am facut test coproparazitologic total si amprenta anala-negative.
Sunt disperata. -
15 Oct 2008, 18:19Cauzele pot fi multiple, de la hemoroizi si fisura anala, pana la oxiurioza si chiar psoriazis. Am vazut ceva despre un tratament in Formula AS, iata link-ul:http://www.formula-as.ro/2006/739/cititorii-raspund-49/am-prurit-anal-hemoroizi-interni-si-eczema-9330
-
15 Oct 2008, 18:37Draga mea,iti recomand bai de sezut cu planta marul lupului, pe care o poti gasi in piata,nu la naturiste.Apoi cumpara de la farmacie veterinara,unguentul MIBAZON,e din mai multe antibiotice, e ieftin,si ff bun.O igiena riguroasa,si mai poti aplica seara la culcare comprese cu biter suedez.Fac minuni.Ustura,putin la inceput,dar merita sa rabzi.Iti doresc sanatate maxima.si sa auzim de bine
-
15 Oct 2008, 23:34Tratamentul cu marul lupului e exceptional in rezolvarea problemelor din ac parte a corpului.Nu se gaseste la plafar pt ca e o planta extrem de toxica,se foloseste numai in aplicatii externe.Mai sunt la farmacie niste supozitoare cu propolis ,si alea sunt f bune! sanatate!
-
16 Oct 2008, 00:12poate fi candida care s-a extins in zona anala. am patit si eu asa. de aceea nu e bine sa te dai cu nici un antibiotic acolo, pana nu stii sigur ce ai, daca te dai si ai candida o agravezi foarte tare.
multa sanatate!