ametelile

•  
    • 7 mesaje
    15 Oct 2008, 09:03
    0 0
    care e problema ametelilor??????de aseara m-au luat ametelile,iar cand m-am bagat in pat ziceam ca "ma scufund".azi dimineata cand m-am ridicat din pat (incet),iar m-au luat si nu stiu ce se intampla! am mai avut ceva ameteli si anul trecut tot in perioada asta.sa fie vreo problema a vitaminelor ,calciu ,magneziu??cine a mai patit asa ceva?sanatate.puup!
  •  
    • 7743 mesaje
    15 Oct 2008, 09:33
    0 0
    de unde sa stim noi?? problema e repetata si tu nu mergi la medic?
    du-te draga sa-ti faci analizele... poate ai o anemie severa si pici pe strada!
    toate cele care asteptati ghicitul in stele pe forum, diagnostice puse dupa cateva vorbe, in loc sa mergeti la medic, sunteti de o inconstienta crasa!
  •  
    • 325 mesaje
    15 Oct 2008, 13:02
    0 0
    buna katilina
    sa stii ca si eu am avut o problema asemanatoare cu a ta
    ameteam foarte rau,ca imi era aproape frica sa mai ies singura cu fetita afara la plimbare
    m-am dus la medic si mi-a dat sa-mi fac niste analize,dar,surprinzator analizele au iesit chiar foarte bune
    insa dr de fam mi-a dat niste pastile ptr circulatie LUCETAM se numesc,si acum ma simt foarte bine
    totusi te sfatuiesc sa mergi la dr ptr ca sunt mai multe probleme din cauza carora poti ameti
    sanatate multa
  •  
    • 287 mesaje
    15 Oct 2008, 22:18
    0 0
    si eu am avut asa ceva. Medicul meu de familie este un zero absolut, doar transcrie retete si ma intreaba la ce medic vreau trimitere.Asa ca , daca analizele mi-au iesit bine, m-a trimis la psihiatru.Acel psihiatru mi-a zis ca as avea nu stiu ce si chiar m-am simtit bine dupa tratamentul lui , singura problema a fost ca m-am ingrasat. Acum au revenit ametelile dupa cativa ani si am facut control oftalmologic, mi-am pus ochelari, eram mioapa si nu mai ametesc. Cred ca daca mai merg la altfel de medic s-ar putea sa mai am parte si de alte surprize. Ceeace mi-e mie clar este: dezinteresul medicului fata de pacient, fata de sanatatea acestuia, lipsa lor de pregatire, respectul 0 fata de meseria lor si cred ca trebuie sa reinventam vracii sau sa apelam la medicina chinezeasca. Astia sunt niste suficienti, incapabili si cu foarte mult dispret fata de tot ce inseamna pacient. Luai-ar occidentul pe toti. Sanatate multa iti doresc!