caderea parului
-
0 0fiik mea are 15 ani si ii cade f mult par....stiti vreun remediu...ce am putea face?
-
Incearca in primul rand sa afli cauza si apoi sa cauti solutii. Fata ta are 15 ani deci e in plina adolescenta cand corpul sufera transformari iar hormonii isi fac de cap inclusiv cu parul. Dar uita te si la alimentatie. Anumite vitamine cand lipsesc din hrana zilnica provoaca pe langa altele si caderea excesiva a parului.
Citeste pe net despre asta sigur o sa gasesti. in ultimul rand se pot face analize sa vezi daca ceva e in neregula cu sanatatea ei. pentru solutii temporare incearca de la plafar tratamente naturiste pentru pielea scalpului daca are probleme gen bube pe scalp sau diverse ceaiuri inclusiv pt spalarea parului. sfatul meu este mai intai sa afli cauza ca sa poti gasi solutie. -
Daca a inceput sa cada doar in perioada de toamna si primavara nu-i problema ca sas se intimpla se regenereaza.
Daca e de mai mult tinp trebuesc facute ceva analize si dupa vezi ce e de facut.
Parul ca si noi avem nevoie de aceeasi ingrijire de ,vitamine,creme ca si corpul nostru,maninca multe fructe.
Incearca fiole pt. asa ceva de la kalos cred ca au. succes!!! -
Cautati sampon de la Forever. Se deistribuie prin reprezentanti. Fiica mea s-a confruntat cu astfel de probleme si de 3 ani o spal numai cu asa ceva. Nu va spun ca de atunci parul este f. sanatos, des si nu se ingrasa repede.
La fel si mama mea tot asa ceva foloseste.
Acest sampon regenereaza parul de la radacina. -
mie imi cade rau de tot parul de la operatie . am fost la dermatolog si mi-a explicat ca mi s-a dereglat procesul de crestere natural al parului si ca tratament nu este pentru asta si singura modalitate ar fi sa folosesc Foltene , un sampon , care ajuta pielea "sa respire" . eu chiar azi ma duc sa mi-l cumpar, costa in jur de 30 lei.
-
ophelia , imi pare bine sa aud parerea ta , adica sa stiu ca cineva a patit-o la fel si imi da un sfat. crezi ca nu ar fi bun foltene ? eu nu am pus niciodata galbenus in cap sau alte "tratamente home made" , dar aud numai vorbe bune .
ce sa cred ?
si totusiiii imi trebuie un sampon ! mi-am cumparat cel de urzica dar e apa chioara , am zis ca fac si eu o descoperire , dar am observat cu stupoare ca nu mai e ca altadata.
o seara linistita va doresc -
soraya, am doua operatii la activ si dupa fiecare am patit-o cu parul. Eu n-am facut nimic special, la momentul acela si finantele imi erau defavorabile, abia aparuse pe piata Fructis antimatreata (caci aveam si de-aia) si cu el am avut rezultate. Sunt insa foarte sigura ca nu samponul mi-a stopat caderea parului, ci revenirea organismului in parametri.
Si acum imi cade parul, ca de-asta am intrat initial pe topic, dar acum e altceva. Posibil excesul de vopsele facut de-a lungul timpului
-
Si eu am avut astfel de probleme si, ca tot omu', m-am dus la farmacie sa intreb daca n-or avea ceva.Farmacista, o femeie in varsta si cu multa experienta de viata, mi-a spus sa incerc urmatoarea masca, de doua ori pe saptamana: ''Se face un fel de maioneza dintr-unul,doua galbenusuri, depinde de lungimea parului, si o sticluta de ulei de ricin, iar la final se suptiaza cu putin spirt. Se aplica pe parul uscat, apoi se acopera capul cu prosopul inmuiat in apa fierbinte si stors si, totul se infasoara intr-o punga. Se sta asa 12 ore''.
Poate vi se pare dificil, dar da rezultate.
Va pup.