spermograma
-
0 2Buna,incerc sal duc pe sotul meu sa faca o spermograma,ma poate informa si pe mine cineva cam cat costa?Daca se face la particular sau la clinici de stat...cu trimitere sau cum se face... sunt din brasov ,asa informativ.multumesc
-
si eu sunt din bv...noi acum 2 ani am facut la ginemedica...dar cred ca poti merge oriunde .Ne-a costat cam 50 ron,daca imi aduc bine aminte.Iti dau si cateva recomandari,dar oricum la lab. unde vei merge vei primii informatii...::abstinenta sexuala minim 5 maxim 7 zile;dupa ultima urinare se asteapta 1 ora;trebuie sa-l duci in 30 min(asa cum s-a mai zis)si sa tii recipientul la temperatura corpului...Sper ca te-am ajutat cat de cat...pupici
-
Buna ghelore,
Eu am fost cu sotul meu la Giulesti. la doctor Moisa.
Pe mine m-a costat 20 lei noi dar i-am dat ei 50 lei.
Ai grij[ ca trtebuie sa indeplinesti anumite conditii, respectiv sa nu fi avut contact sexual cu mai mult de 5 yile in ainte, floricica sa nu fie produsa prin contact sexual, decat prin masturbare. -
asa mam gandit si eu ca -i este frica,insa am discutat pe tema asta deseori si nu a zis nu ,insa acum cand trebuie o cam lungeste.Dar vrea un bebe , el spune ca e stresul devina ,dar totusi ceva nu e in ordine daca timp de un an nu am ramas.sper sasi faca curaj ,o sa incerc si la ginemedica,dr.de familie nea recomandat la bioclinica,dar el hotaraste.pupici