Balonare

•  
    • 815 mesaje
    11 Oct 2008, 10:09
    0 0
    Indrumati-ma si pe mine cine stie, ce sa iau pt balonare. Ma balonez la servici desi nu mananc mai nimic in timpul programului. Ma balonez pe sistem nervos. Dar rau de tot, cateodata plec de acolo de zici k sunt gravida in 6 luni. Am si dureri. Este f neplacut.
  •  
    • 403 mesaje
    11 Oct 2008, 12:20
    0 0
    Eu pt.balonare iau carbune medicinal si imi face foarte bine atunci cand este cazul.Dar, de ceva timp in fiecare zi ,mananc un iaurt mic Activia si este OK, nu prea am nevoie de carbune.Eu zic sa incerci si tu.
    Sanatate.
  •  
    • 23 mesaje
    11 Oct 2008, 12:24
    0 0
    Draga cornelia_a, ideal ar fi sa incerci sa ai un regim alimentar cat mai echilibrat. Pe langa asta, poti lua tinctura de galbenele, cate 15-20 picaturi (sunt amare sa ca e bine sa le diluezi intr-o jumatate de pahar de apa sau suc fara acid), de 3 ori pe zi, inainte de masa. Cele mai importante sunt picaturile de dimineata, daca le uiti pe cele din restul zilei, macar acestea sa fie absolut obligatorii. Este un tratament simplu, ieftin si eficient, cu conditia sa fii perseverenta si sa-l iei cel putin 1 luna. Rezultatele se vad dupa primele zile.
  •  
    • 3741 mesaje
    11 Oct 2008, 13:03
    1 0
    Capsule cu ulei de dovleac si esti rezolvata pe viata daca iei toata folia.
  •  
    • 2520 mesaje
    11 Oct 2008, 16:14
    0 0
    Alimentatia e pb principala si atita vreme cit nu schimbi nimic acolo, poti lua cite remedii vrei ca nu va disparea pb, poate doar se va ameliora.

p.s. in general , fructele sint cele care "declanseaza" neplacerile astea , piinea si orice alt produs de panificatie.
  •  
    • 146 mesaje
    11 Oct 2008, 18:09
    0 0
    unde se gasesc aceste capsule cu ulei de dovleac,ce pret au?
  •  
    • 4 mesaje
    11 Oct 2008, 22:17
    0 0
    trebuie sa ti faci un eco abdominal
  •  
    • 815 mesaje
    11 Oct 2008, 23:04
    0 0
    Dimineata mananc f putin, in general lapte sau iaurt cu cereale. In timpul zilei mai nimic sau cateodata un sendvis, un mar, ceva dulce dar de cele mai multe ori nu mananc nimic. Cu toate astea ma balonez f tare cateodata. Eu zic k e pe sistem nervos, lucrez intr-un mediu tensionat cu pers f dificile si strang multa tensiune pe care nu o pot exterioriza.
  •  
    • 4132 mesaje
    11 Oct 2008, 23:28
    0 0
    Pepon-capsule cu ulei de dovleac
    Click pentru marire Acţiune
    Profilaxia şi tratamentul afecţiunilor de prostată; Scade LDL-colesterolul din sânge; Eficient în combaterea viermilor intestinali -giardiază

Ingrediente
    Ulei presat la rece de seminţe de dovleac (Cucurbita pep.

Administrare
    3x1 capsulă/zi, după masă, cu mult lichid.

Continut
    30 capsule

Pret: 8.50 RON
  •  
    • 4132 mesaje
    11 Oct 2008, 23:30
    0 0
    am gasit pe net(si am copit),dar este pentru totul altceva decit ai cerut tu.
  •  
    • 2520 mesaje
    12 Oct 2008, 01:02
    0 0
    lapte cu cereale! combinatia perfecta ptr niste gaze de toata minunatia! Nu te lasa pacalita de reclame cum ca laptele cu cereale de dimineata ar fi sanatoase, simti si tu singura efectul.
    Daca chiar doresti sa-ti rezolvi pb, eu zic sa nu te mai ascunzi in spatele unei credinte false (cica stresul), analizeaza ceea ce maninci si vezi rezultatul . Ca un mic experiment ptr tine, lasa de dimineata cind pleci de acasa intr-un bol cerealele cu lapte si vezi cint te intorci cit de minunat spumega.
  •  
    • 1639 mesaje
    13 Oct 2008, 14:18
    0 0
    mananca supe multe ....
    un iaurt pe zi...activia e chiar bun, si eu mancam in fiecare zi si ma simteam foarte bine....dar orice alt iaurt cu fructe nu imi facea la fel de bine..

poti sa bei si ceai verde, negru....e foarte bun si pentru balonare....numai sa incerci intai acasa, nu la servici ca sunt persoane care sunt sensibile la ceaiurile astea si apoi au probleme ...
  •  
    • 10816 mesaje
    13 Oct 2008, 23:54
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3741 mesaje
    14 Oct 2008, 01:09
    0 0
    Macedonia, acele pastile cu ulei de dovleac mi le-a recomandat cineva si sincera sa fiu am luat doar dupa auz si nici nu am citit in prospect. M-am gandit ca daca le-am luat de la plafar nu are ce sa-mi faca, dar dupa 2 pastile ajunsesem sa ies la wc dupa ce mancam. Daca mancam de 5 ori, de 5 ori ieseam.

Poate la mine au avut efectul placebo si nu cel mentionat in prospect, dar am mai auzit lume care a luat astfel de pastile si s-au simtit ok.
  •  
    • 4 mesaje
    14 Oct 2008, 10:18
    0 0
    Si eu sufeream de constipatie si balonare, dar m-am tratat cu produse naturale de la Forever. Pentru mai multe detalii ...puteti sa-mi scrieti.
  •  
    • 815 mesaje
    14 Oct 2008, 11:22
    0 0
    De constipatie chiar nu sufar ba din contra imi merge super bine desi acum ceva ani am suferit de constipatie cronica. S-a rezolvat pur si simplu de la sine.
    Va multumesc pt sfaturi, o sa ma interesez de Gasex si de pastilutele cu ulei de dovleac.
    Cateodata ma balonez fara sa mananc nimic. Chiar as vrea ceva cu efect rapid.
  •  
    • 14 mesaje
    14 Oct 2008, 11:27
    0 0
    Poti incerca si Espumisan. Are efect rapid
  •  
    • 1737 mesaje
    14 Oct 2008, 12:01
    0 0
    oanna, le-ai incercat tu? am vazut si eu reclama, dar inca n-am incercat

2 pastile de gasex mi-a dat o colega vineri cand credeam ca pleznesc, dar n-au avut efect, acum vad ca trebuia sa iau 4

conti are mare dreptate cu alimentatia, dar in conditiile in care n-am schimbat nimic, de ce ma balonez? ca si cornelia, fara a manca nimic.
  •  
    • 14 mesaje
    14 Oct 2008, 14:08
    0 0
    da, le-am incercat si chiar au avut efect...mai ales ca eu am si niste crampe groaznice