chist ovarian

•  
    • 5 mesaje
    15 Mai 2004, 23:31
    0 0
    a avut cineva asa ceva?se poate trata?
  •  
    • 112 mesaje
    16 Mai 2004, 14:35
    0 0
    ...
  •  
    • 2234 mesaje
    16 Mai 2004, 14:52
    0 0
    doamne thena da tu esti asa stupizica si in necunostinta de cauza da te bagi ca musculita in kk peste tot. :LOL
  •  
    • 2234 mesaje
    16 Mai 2004, 14:53
    0 0
    nicoleta au existat cazuri in care s-a rezorbit. dar si chirurgical se poate scoate. un numar mare de femei sufera de asa ceva. nu e tumoare stai linistita.
  •  
    • 20 mesaje
    16 Mai 2004, 15:25
    0 0
    Buna Nicoleta,i-ti pot spune sa nu te ingrijorezi prea tare deoarece un chist se poate vindeca.Si eu am trecut prin asa ceva acum cateva luni.Eu am avut un chist de 61 mm ,iar ca tratament am luat diane 35.Dupa 2 luni a disparut.Asa ca urmeaza un tratament si stai linistita. paa si bafta.
  •  
    • 1188 mesaje
    16 Mai 2004, 16:18
    0 0
    draga Nicoleta, NU TE SPERIA!
    Chistul ovarian apare destul de frecvent si este tratabil.
    Am patit-o si eu cu ani in urma. L-am tratat cu anticonceptionale recomandate de doctor si s-a resorbit fara probleme.
    Sanatate!
  •  
    • 112 mesaje
    16 Mai 2004, 18:16
    0 0
    ...
  •  
    • 1188 mesaje
    16 Mai 2004, 21:09
    0 0
    Mai fetito ! GATA! AJUNGE!
    Nu ti-a cerut sa-i comentezi diagnosticul, ci a intrebat cum se trateaza - de unde deduc ca stia foarte bine de ce sufera...
    Asa ca n-o mai speria degeaba !!
  •  
    • 1188 mesaje
    16 Mai 2004, 21:11
    0 0
    esti cumva medic ginecolog si noi nu stim?? Pai atunci invit-o la tine la cabinet, pentru investigatii suplimentare !

"pentru ca difera ceea ce medicii spun chist ovarian la cluj de ceea ce spun cei din tg mures sau bucureshti"
    ... tu iti dai seama ce vorbesti??
  •  
    • 10 mesaje
    16 Mai 2004, 22:54
    0 0
    Nu vreau sa tin partea Thenei familia mea a trait un cosmar din cauza celor ce spun medicii pacientilor si ce scrie in biletele lor.
    Conteaza mult sa cunosti diagnosticul nu ce a zis medicul
    Ginecologul surorii mele i-a zis dupa o ecografie ca are chist ovarian, un alt ginecolog nu a vazut nimic a zis ca nu e nici un chist .
    Din Sibiu am mers la Targu-Mures unde ce noi stiam de chist ovarian in biletul de trimitere era completat cu ceva tumora de nu mai stiu ce germinativ si a fost din nefericire un cancer.Sora mea a fost operata si a facut chimioterapie si sunt 3 ani de cand Slava Domnului! e bine
  •  
    • 55 mesaje
    16 Mai 2004, 23:07
    0 0
    eu am facut tratament radiestezic si am scapat de un chist. mi s-au recomandat anticonceptionale dar cum nu tineam minte sa le iau la aceeasi ora nu m-am simtit prea bine si dupa o luna am renuntat la ele. trebuie SA CREZI insa, daca alegi tratamentul radiestezic.
    multa sanatate!
  •  
    • 1028 mesaje
    17 Mai 2004, 01:17
    0 0
    Si mie un un ginecolog mi-a zis ceva si altul altceva...Nu mai sariti la cearta imediat, vaaaaaaaaaaaaaaaaaa rog! Acceptati parerile tuturor, nu inseamna ca tb sa faceti sau sa le credeti, acceptati-le doar, de asta se numeste forum,nu?Fiecare isi zice parerea!
  •  
    • 962 mesaje
    17 Mai 2004, 01:40
    0 0
    Cred ca Thena stie f bine despre ce vorbeste, din moment ce este MEDIC.
    Voi sunteti medici cumva, de ii sariti in cap ca gaitzele si cu argumente ZERO? Nu cred!

P.S.: Nu ma intreba de unde stiu Thena, am sursele mele...Daca vrei iti spun pe privat
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Mai 2004, 09:55
    0 0
    ei, hai ca deja ati deprimat biata eva si deja se gandeste la ce e mai rau...Desi postase pentru a se interesa despre un biet chist ovarian.
    Delfin :
    "Conteaza mult sa cunosti diagnosticul nu ce a zis medicul"
    ... Si DIAGNOSTICUL cine ti-l pune? Mama Omida??
    Thena - daca tot e Yoshi atat de documentata in ceea ce te priveste , si daca esti intr-adevar medic (de care, ce specialitate??) , atunci ma uit la toate mesajele tale pe acest forum si ma sperii de cat de lispsite de SUBSTANTA sunt . Un medic "mandru ca e blond" , profund atins de "ipocrizia" celor din jur care judeca dupa aspect si care pune diagnostice gen "tumora" si nu oricum, ci pe forum... nashpa rau !!
    Era suficient sa-i spui sa-si mai faca niste investigatii, cu atat mai mult cu cat fata a intrebat cum se trateaza chistul... si atat.
    Yoshi... tu esti cea care intreba parca la un moment dat daca femeile nu raman "largi" jos dupa nastere?...
    Poate iti raspunde Thena la intrebare, ca se pricepe...
    Dragele mele, nu i-ar sari nimeni in cap Thenei daca nu ar face gafele pe care le face...
    E ca si cum eu as intra pe forum sa cer un tratament pt. o biata migrena, si mi s-ar raspunde :"ce migrena? vezi ca poa' sa fie tumora!" ... Ia ganditi-va putin...
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Mai 2004, 10:03
    0 0
    si Yoshi ... "argumente zero" :
    EU am avut chist ovarian , care s-a resorbit complet cu tratamentul prescris de doctorita respectiva.
    Mai vrei argumente??
  •  
    • 112 mesaje
    17 Mai 2004, 10:08
    0 0
    ................
  •  
    • 112 mesaje
    17 Mai 2004, 10:21
    0 0
    ....
  •  
    • 2234 mesaje
    17 Mai 2004, 10:55
    0 0
    yoshi ma scuzi, adevarul e ca acum interventia mea e cam ca a mustei, dar domana "doftor" thena cum dracu' de nu stie cum e treaba cu caloriile si scoate ineptiile pe gura ca apoi sa le ridice la rang de perla? sa nu ma luati pe mine ca vezi doamne nu e medic nutritionist etc. orice medic, si orice student sau absolvent la o facultate cu profil medical, chimie, bilogie ar trebui sa stie. e o chestiune de bun simt. cum poate debita ineptii de genul "ceea ce combate anorexia ingrasa", si exemplele ar continua. in plus sa stii ca nu sunt nici o tzatza si ai grija cum vorbesti ca eu nu de tine m-am luat ci de individa asta care are un singur neuron (ala cu conexiune unineuronla, poftim exprimare de doftoroaie , ca ea asa zice)si care se semneaza la sfarsitul fiecarui mesaj sa nu uite cum o cheama. si in plus sa stii ca ne-ai facut tzatze pe mai multe si nu cred ca ar trebui sa iti permiti.
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Mai 2004, 11:03
    0 0
    "Intre cartzi uitzi cum sa comunici cu cei din jur shi se pot genera echivocuri
    conteaza sa invetzi din asta .."
    WOW ! M-ai dat pe spate! Acum chiar te consider o raritate... Cred ca esti intr-adevar singura eva care sta "intre carti" .
    Si ca sa te vindeci definitiv de ideea ca esti tratata haios pentru culoarea parului si nu pentru cantitatea de materie cenusie , afla ca am o groaza de prietene blonde RESPECTATE... Cea mai autoritara persoana din grupul nostru este blonda... si este genul ala de femeie care ar "executa" imediat un barbat (din vorbe, evident), daca ala si-ar permite vreo remarca nelalocul ei. Si este si frumoasa, senzuala... Asa ca permite-mi sa te asigur ca daca esti tratata cum esti tratata (si vad ca suferi din asta), nu coloarea parului este de vina.
    Si cu asta inchei, pentru ca am invadat fiecare subiect din forum cu problema ta existentiala...
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Mai 2004, 11:05
    0 0
    gaitze, gaitze, Roxanica, nu tzatze! ... adica si mai nasol!