sinuzita purulenta
-
9 Oct 2008, 11:320 0am facut sinuzita in luna mai din cauza aerului conditionat dintr un autocar. problema mea este ca am fost la medic sa mi faca punctie acum o luna si nu a avut nici un efect, din contra parca s a inrautatit situatia. ma puteti ajuta cu niste sfaturi? e foarte deranjanta aceasta problema mai ales pentru ca miroase ingrozitor si mi e si rusine uneori fata de colegi sa mi suflu nasul k sa nu i izgonesc pe toti din camera.
Ma poate ajuta cineva?
multumesc mult -
9 Oct 2008, 12:02punctia te ajuta doar pe moment, in sensul ca mai goleste oleaca din infectie - dar se formeaza la loc, destul de rapid, asa ca nu prea are rost sa o repeti.
in schimb, uite ce am gasit:
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic9001.html
(scoate spatiile goale care apar in link, altfel nu merge) -
10 Oct 2008, 21:51Consulta un ORL-ist bun. Ti-o recomand pe dr Larisa Boaca de la Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes de pe sos Mihai Bravu Bucuresti. Este posibil ca punctia sa nu fie suficienta. Endoscopia rinosinusala poate fi necesara. Doctorita repectiva mai lucreaza si la Spitalul Militar Central, unde exista aparatura performanta pentru realizarea acestui tip de endoscopie.
Rog moderatorii sa nu stearga acest post, deoarece o sinuzita purulenta netratata corect si in timp util poate da complicatii redutabile: abcese in creier, septicemie, etc. -
13 Oct 2008, 09:44multumesc foarte mult pt ajutor o sa incerc sa ajung cat mai repede pt ca nu mai pot sa stau asa
-
13 Oct 2008, 09:45ba da dar degeaba, au avut efect pe moment si dupa aia a luat-o de la inceput si cu aceleasi simptome