Lentile de contact

•  
    • 40 mesaje
    8 Oct 2008, 16:14
    0 0
    Salut Evelor!
    Am citit toate discutiile legate de lentile de contact si totusi mai am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva. Port ochelari de vreo 3 ani si as vrea sa trec pe lentile, port dioptrii diferite la ochi si am lentile sfero-cilindrice. intrebarea mea ar fi cam cat mar costa dupa parerea voastra, nu vreau un pret fix, doar unul aproximativ sa stiu daca imi permit sau nu, pt k am un buget limitat in momentul de fata. Va multumesc mult pt ajutor. Va pup
  •  
    • 325 mesaje
    8 Oct 2008, 16:22
    0 0
    buna
    eu nu am nici o problema cu ochii,dar varul sotului poarta ochelari,si acum vrea sa-si puna si el lentile de contact
    sunt 3 seturi de lentile,fiecare set se poarta 2 sapt si costa 1.070.000 lei vechi
    acum eu nu ma pricep la astea cat de bune sunt
    dar banuiesc ca dand 1.070.000 la 6 saptamani,nu sunt stralucite
  •  
    • 10876 mesaje
    8 Oct 2008, 18:42
    0 0
    din pacate, pret nu-ti pot spune.
    mi-am luat din acelea zilnice.seara le dai jos.
    daca din 20 de perechi am purtat 5.
    si le am de anul trecut.
    efectiv nu m-i le pot baga in ochi.ma omoara procesu asta
  •  
    • 315 mesaje
    8 Oct 2008, 21:15
    0 0
    lentilele cu cilindru costa mai mult. Eu le cumpar cu 300 lei cutia cu 6 lentile, deci 3 perechi care iti asigura trei luni de purtare zilnica. Ai astigmatism cumva? Cilindrul e pe plus sau pe minus?
  •  
    • 40 mesaje
    8 Oct 2008, 23:09
    0 0
    multumesc mult pt mesaje in primul rand. am de minus...cred ca o sa raman la ochelari...din pacate.poate lentile mai incolo.
  •  
    • 28 mesaje
    11 Oct 2008, 12:08
    0 0
    Eu port ocelari de cand ma stiu si la un moment dat am vrut si eu sa trec la lentile de contact, dar le-am cumparat si stau pline de praf si acum ca nu m-i le suporta ochiul. Am in permanenta senzatia de corp strain in ochi plus ca in momentul in care inchid ochii, la deschidere ramane o cuta pe lentila care imi incetoseaza vederea timp de 2-4 sec pana se reaseaza, asa ca am renuntat. Am preferat sa raman la ochelari decat sa ma chinui asa cu lentilele de contact
  •  
    • 316 mesaje
    11 Oct 2008, 12:19
    0 0
    elena, ce lentile purtai? Cum se numesc ( firma) ?