Lentile de contact
-
0 0Salut Evelor!

Am citit toate discutiile legate de lentile de contact si totusi mai am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva. Port ochelari de vreo 3 ani si as vrea sa trec pe lentile, port dioptrii diferite la ochi si am lentile sfero-cilindrice. intrebarea mea ar fi cam cat mar costa dupa parerea voastra, nu vreau un pret fix, doar unul aproximativ sa stiu daca imi permit sau nu, pt k am un buget limitat in momentul de fata. Va multumesc mult pt ajutor. Va pup -
buna
eu nu am nici o problema cu ochii,dar varul sotului poarta ochelari,si acum vrea sa-si puna si el lentile de contact
sunt 3 seturi de lentile,fiecare set se poarta 2 sapt si costa 1.070.000 lei vechi
acum eu nu ma pricep la astea cat de bune sunt
dar banuiesc ca dand 1.070.000 la 6 saptamani,nu sunt stralucite -
Eu port ocelari de cand ma stiu si la un moment dat am vrut si eu sa trec la lentile de contact, dar le-am cumparat si stau pline de praf si acum ca nu m-i le suporta ochiul. Am in permanenta senzatia de corp strain in ochi plus ca in momentul in care inchid ochii, la deschidere ramane o cuta pe lentila care imi incetoseaza vederea timp de 2-4 sec pana se reaseaza, asa ca am renuntat. Am preferat sa raman la ochelari decat sa ma chinui asa cu lentilele de contact