sunt disperata :(( ajutati-ma va rog
-
7 Oct 2008, 16:060 0Buna, am 17 ani si ... acum 2 saptamani mi-am inceput viata sexuala cu un baiat superb in care am deosebita incredere. Totul a fost ok, am sangerat un pic. Acum 2 zile am avut al doilea contact.. am sangerat si atunci un pic .. iar dupa cateva ore am inceput sa sangerez la urinare.Azi am simtit si o usoara durere si usturime la urinare pe langa sangerat. Mentionez ca am facut sex protejat. Mi-e frica sa le spun alor mei despre sangerare deoarece nu stiu daca e de la contactul sexual sau am alta problema. Va rog ajutati-ma !
-
7 Oct 2008, 16:18Dc e un baiat superb si ai incredere in el (in prietenul tau) merge-ti la un doctor ginecolog si el te v-a lamuri in toate aspectele, asa iti face si un control de rutina, si scapi de o grija!
-
7 Oct 2008, 21:08Lasa timp zonei de penetrare sa se vindece .- acolo a fost himenul care s-a rupt ( zona nevindecata sangereaza la urmatoarea penetrare si ustura ptr. ca ,urina se prelinge prin apropierea zonei ranite). Sunt necesare ,ptr.vindecarea zonei ,cam 5-6 zile ! deci pauza.!.... pana trec aceste zile !
-
9 Oct 2008, 10:01Buna, sunt de parere ca ar trebuii sa mergi la doctor, nu te costa nimic si te linisteste total...