primii dintisori(la ce varsta?)

•  
    • 3 mesaje
    7 Oct 2008, 12:56
    0 0
    Salutari,am o fetita de 4 luni si 1 saptamana .De circa 1 sapt.este foarte agitata , ii curge din gurita si vad eu ca o dor foarte tare gingiile.Medicul de fam. a zis ca e prea repede sa-i iasa dintisorii. Sunt curioasa copiilor vostrii la ca varsta le-au iesit dintii?Va pup
  •  
    • 2001 mesaje
    7 Oct 2008, 13:18
    0 0
    buna! chiar daca e devreme ,e posibil,oricum mai dureaza pana cand ii sparge gingia,ca sa o ajuti unge-i gingia cu unguent de la farmacie(nu-mi aduc aminte acum cum se cheama,are gust de prune,eu am fost foarte multumita de el......a,parca CALGEL se numeste
  •  
    • 325 mesaje
    7 Oct 2008, 20:17
    0 0
    buna
    am o fetita careia i-au dat dintisorii la 7 luni
    sora mea are 2 baietei carora le-au dat dintisorii la 4 respectiv 5 luni
    asa ca e posibil sa-i dea dintisorii si fetitei tale
    multa sanatate
  •  
    • 216 mesaje
    7 Oct 2008, 21:06
    0 0
    Si noi tot asa, a inceput maraiala de la 4 luni, si abia la 6 luni si 3 sapt primul dinte, apoi la 7 luni fix, al doilea dinte. Acum la un an si o luna avem 8 dinti, si asteptam niste premolari....care ne cam dau de furca.
    Pt gingiute dentinox, gingigel, nurofen seara la culcare cand e chiar "tero" ziua.
  •  
    • 331 mesaje
    7 Oct 2008, 23:24
    0 0
    Pt seara poti folosi calmababy de la farmaciile help net, la baietel am folosit si noi, il linisteste, dormiti si voi si el noaptea, mi-e mi-a recomandat siropul o asistenta de la un spital de copii, si a avut efect...pur si simplu ne-a terorizat la fiecare dintisor chiar daca au inceput sa iasa la 8 luni abia...
  •  
    • 62 mesaje
    8 Oct 2008, 00:28
    0 0
    fiicei mele i-au iesit primii dintii la 4 luni jumate,baiatului la 1 an ....
  •  
    • 216 mesaje
    8 Oct 2008, 13:50
    0 0
    Subscriu si eu pt calmababy! L-am folosit si eu cu succes, acum stam linistiti noaptea si fara el.