disconfort total......
-
0 0evelor am nevoie de aj vostru : de 6 luni iau antic karissa si imi e ok.am un partener stabil timp de 1 an si pt k suntem tineri si ne iubim am ales aceasta metoda de protectie k sa ne simtim bine si sa nu avem griji k raman insarcinata.problema e k dupa ce ejaculeaza inauntrul meu,pe parcursul zilei restul de floricica imi curge afara.folosesc protej slipuri dar nu le mai suport.si mai sunt zile in care am o secretie oribila ...nu chiar abundenta dar imi vine des.M am saturat sa folosesc protej slipuri si nu stiu cum sa procedez cu aceasta secretie si nici ce sa mai fac pt ziua respectiva in care am contactul sexual si imi curge mereu...,plus k e o senzatie k si knd mi ar curge menstruatia,adik simt efectiv knd curge.NU va ganditi k nu fac dus dupa contact...dar tot imi curge toata ziua.Problema e k ma si ustura zona...si ma inflamez rau de tot si ma inrosesc...sunt normale toate astea?ce pareri aveti?sa merg la gine?va rog un sfat ceva...
-
Heba draga, tocmai spalaturile intravaginale des repetate ( chiar si numai cu apa simpla!numai vb. de cele cu adaos de prod.pentru igiena intima), conduc la dezechilibrarea florei microbiene normale in vagin. Repet, dusurile intravaginale repetate zilnic sunt daunatoare echilibrului florei vaginale normale ,spre deosebire de cele exterioare care nu dauneaza acestui echilibru. Ginecologii recomanda cel mult un dus intravaginal / saptamana!Ciuperca Candida albicans este prima care se inmulteste rapid in detrimentul celorlalte microorganisme ce compun o flora normala,inmultire stimulata tocmai de ac dusuri intravaginale!(bineinteles ca, exista si alte cauze ale inmultirii ei, dar asta este cea mai frecventa!)Ma aliniez sfatului evei care recomanda o analiza a secretiei vaginale excesive, iritante,chiar daca nu este de consistenta alb- branzoasa!
-
Morena ,recomandarea ginecologului legata de spalaturile intravaginale este facuta ca o recomandare asiguratorie, un plus de siguranta la obisnuitele metodele contraceptive(dintre care, numai ligaturarea trompelor uterine este 100% sigura)Nici o femeie echilibrata ,sanatoasa nu face sex de "n" ori/zi , 7 din 7 zile/saptamana. 80% din categoria celor sanatoase si a celor care nu fac sex /bani, au un libido mai crescut in perioada ovulatorie a ciclului menstr. in rest ...se mai "fofileaza"!!
-
ok ms frumos pt sfaturi.am sa merg la medic gine si nu am sa mai am contact pana atunci.mi se ve zice de akolo ce e mai bn pt mine.sa ma spal inauntru sau nu.dar am o problema delicata rau : nu m am spalat niciodata inauntru decat pe marginile dinauntru care imi permit,deci ma spal cu degetul dar foarte putin intru deoarece ma inhib cumva nu reusesc deloc
. m am gandit k sunt nebuana
si doar e vb de corpul meu dar nu pot de nici un fel sa mi bag degetul inauntru :-\ dk o face pr meu inalte momente e ok dar dk fac baie nu pot.akm doar no sa l chem sa ma spele el.oare e ceva neanregula cu mn ?pls help :''>