de aproape un an iau pilulele magice. am observat insa ca inainte sa le folosesc ma excitam mai repede si eram mai activa in pat. acum de multe ori nici nu am chef. am auzit ca anticonceptionalele reduc din apetitul sexual. sa fie asta cauza???
eu zic ca asta e cauza. oricum, si eu patesc la fel. e oarecum logic...adica nemaifiind fertila se reduce si apetitul sexual. mintea vrea una dar corpul le stie pe ale lui...
da dar eu imi iubesc prietenul si vreau sa ne bucuram amandoi cand facem dragoste. totusi nu as renunta la ele. m am bucurat asa de tare sa vad ca nu ma mai doare burta atat de groaznic ca inainte..
eu iau yasmin de 2 luni si inca nuam observat nicio schimbare... doar ca mi-au mai crescut putin sanii...nu am avut niciun fel de reactie adversa... oricum depinde de organismul fiecareia... nu stiu poate ar fii bine sa mergi la medic sa-ti recomande alte anticonceptionale
eu iau de mult timp dar nu am observat nici o schimbare a libidoului. singura problema ce o am din cauza lor e ca incep sa am probleme cu ficatul. nu stiu ce o sa fac dar chiar nu vreau sa renunt la ele.