Sunt foarte slab !
-
2 Oct 2008, 21:300 0Da, sunt foarte slab. La cei putin peste 25 de ani ai mei, am 1,80m si nici macar 60kg. Imi plac dulciurile si lactatele. Cu ceva vreme in urma am descoperit ca aveam giardia (mai mult ca sigur ca am si acum) dar sunt slab de cand ma stiu. Mananc foarte putine prajeli si grasimile nu imi plac.
Ma gandesc sa le iau pe rand.:
Mai intai sa scap de giardia asta pacatoasa. Eu si ai mei am luat azi Tiprogyn 500 (fiecare cate 4 pastilute) Din cate am auzit, trebuie urmat un tratament. Oare trebuie sa renunt si la produsele lactate ?? Imi plac foarte mult si inlocuiesc dulciurile (desi sunt destule lactate care contin zahar) in special ciocolata. Beau apa imbuteliata si ma spal cat pot de des pe maini. Mai ar fi si mancarea de la fast food de care sunt dependent din cauza timpului. In ultimul timp am inceput sa mananc branza sarata cu rosii, in special dimineata, o data la 2-3 zile. Oare trebuie sa renunt si la asta ??
Orice sfat serios este bine-venit. Multumesc anticipat ! -
2 Oct 2008, 22:34e ciudat..pt ca desi spui ca esti dependent de fast-food, tu esti foarte slab. (si toata lumea stie cat de mult ingrasa toate porcariile acelea).
la un endocrinolog ai fost?
nu inteleg de ce spui daca este necesar sa elimini rosiile si branza din alimentatie...?
eu te sfatuiesc sa iti faci niste analize.
du-te la institutul parhon, la dna. dr. paun, este o doctora exceptionala (ajungi cam greu la ea la parhon, incearca sa iti iei trimitere de la medicul de familie...sau cel mai bine, daca iti permiti, mergi la ea la cabinetul particular, chiar daca platesti, ai conditii mult mai bune).
multa sanatate. -
3 Oct 2008, 10:00Sau la Prof Dr Constantin Dumitrache, tot de la Institutul Parhon. Eu am ajus la el cu 39 kg (163cm) iar acum am 51-52 kg.
Sanatate mutla iti doresc!
Mergi la un endocrinolog. -
4 Oct 2008, 22:58De maine incep sa iau cate 10 seminte crude de dovleac si voi manca de la fast-food cat mai rar posibil. La endocrinolog nu nu ma pot duce din cauza timpului.