ai o problema de sanatate?

•  
    • 1 mesaje
    14 Mai 2004, 18:32
    0 0
    rezolv-o cu produsele naturale aloe vera,100%naturale pt orice boala
    te intereseaza cumva trimite-mi un email
    Rramy@email.com
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Mai 2004, 21:16
    0 0
    da' de ce, mai pattry, s-au terminat produsele cu aloe din magazine????
  •  
    • 1026 mesaje
    14 Mai 2004, 22:33
    0 0
    cred ca se refera la cele de pe www.foreverliving.com pe care nu le gasesti in magazine, le iei prin distribuitori...
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Mai 2004, 12:04
    0 0
    Asa, o fi maica... desi pe astia de la Forever ii gasesti usor, nu-i nevoie sa te dai peste cap...
    Oricum, tipa exagereaza enorm cand spune ca aloe e buna "pentru orice boala"... E buna in general in cazul bolilor care se pot ameliora dupa o cura depurativa...
    In rest, are contraindicatii serioase in ceea ce le priveste pe gravide sau in unele boli digestive.

Nu demult am luat de bun ce scria in catalogul de la Forever, si am dat o caruta de bani pe un bidon de gel de aloe + un ceai. Gelul de aloe l-am plasat URGENT maica-mii, care sufera de constipatie cronica, ca sa-l foloseasca ca laxativ. Cat despre ceai, in afara de florile de aloe si o banala planta tropicala cu efect hipoglicemiant, contine tot felul de mirodenii si condimente care se gasesc la alimentara din colt...
  •  
    • 1026 mesaje
    15 Mai 2004, 17:30
    0 0
    Da, ii gasesti pe distribuitorii astia asa de usor incat poti sa iti iei unul de pe internet din oficiu...cum am facut si eu. Totul e sa stii ce sa comanzi. Oricum, sunt impotriva reclamelor pe un forum!