stare de agitatie, anxietate, teama
-
0 0Am de rezolvat o multime de probleme: financiare, de sanatate, cu fata mea, cu prietenii... Multitudinea problemelor nerezolvate insa ma impiedica sa vad solutia. Le-as lua pe rand: una cate una spre solutionare, dar ma stapaneste o stare de agitatie, insomnie, lipsa a puterii de concentrare. Simt o cumplita teama de ceea ce urmeaza, parca nu ma mai regasesc... Nici nu am cu cine sa-mi impartasesc problemele. Cum ies din acest cerc vicios?
-
clau, cu toate ca esti anxioasa, vei putea sa rezolvi TOATE acele treburi - asa cum ai zis si tu, una cate una - MAI BINE decat iti imaginezi acum.
eu tocmai vin de la dentist, unde ma palise o stare de anxietate groaznica (eram pe marginea prapastiei unui atac de panica), imi venea sa fug mancand pamantul. dar am respirat lent, mi-am spus ca ce mare branza daca am nitica adrenalina in sange, ba chiar e mai bine asa, ca are efect anestezic
.
cred ca iti dai seama ca totul s-a terminat cu bine, asa incat am ajuns acasa vesela ca o pitulice, cu maseaua plombata bine-mersi si o ciocolata cu alune de padure in poseta (mi-am oferit-o ca premiu pentru vitejie). -
draga prietena,nu dispera .Atunci cind nu mai vedem nici o portita de scapare,cind nu vedem nici o posibilitate de a o scoate la capat,DUMNEZEU ne spune ca are solutii pt toate problemele noastre.EL este un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi.Este un prieten adevarat,.PuneL la incercare.Pune te pe genunchi cu incredere deplina ca EL te asculta si roaga L in numele Domnului Isus si spune i toate problemele tale.Crede ma , merita sa incerci.Eu asa imi rezolv problemele si sint fericita de fiecare data.Nu stiu ce e anxietatea desi am 53 de ani.Dar zi de zi imi incredintez soarta in mina Domnului, ma incred in El si nu ma dezamagit niciodata.ITI doresc din suflet sa gasesti linistea si bucuria care o da credinta.Noi singuri niciodata nu vom putea scapa de probleme .Dar avem solutia.DOMNUL D ZEU.SI avem la tatal un mijlocitor
e Isus.INCREDE TE IN EL .Te sarut si ma rog sa ai parte de tot ce e mai bun,, de tot ce ai nevoie,cu JUTORUL CELUI mai bun prieten care nu te paraseste niciodata,nu te birfeste niciodata si nu te lasa nicicind.
te sarut cu dragoste -
buna seara! poate nu ti-ar strica cateva sedinte de electroacupuntura - care echilibreaza organismul si in plus osteocare - 1dimineata si 1 seara si 1 piracetam dimineata - limpezezc creierul si iti dau o stare de liniste
nu uita si de momentele de rugaciune , pe care sa le faci in liniste , intr-un spatiu cat mai intim.. si totul va fi foarte bine.
o spun din experinta proprie...
iti dorec numai bine si multa sanatate...
cu drag!