Ajutor! sunt bolnava de 2 sapt.

•  
    • 3 mesaje
    1 Oct 2008, 17:22
    0 0
    Din prima zi de ciclu am inceput sa iau contraceptive si de atunci sunt tot bolnava.A mai patit careva asa ceva caci nu stiu ce sa ma fac.Nu as merge la medic inca Va pup
  •  
    • 19 mesaje
    1 Oct 2008, 18:39
    0 0
    DRAGA MEA CRED CA CEL MAI BUN SFAT PE CARE TI-L POT DA ESTE SA MERGI LA DOCTOR.TREBUIE SA MERGI PTR CA ACELE ANTICONCEPTIONALE INSEAMNA CA NU TI SE POTRIVESC.ANTICON.,TI LE PRESCRIE GINECOLOGUL NU LE POTI LUA DIN AUZITE.
  •  
    • 19 mesaje
    1 Oct 2008, 18:39
    0 0
    DRAGA MEA CRED CA CEL MAI BUN SFAT PE CARE TI-L POT DA ESTE SA MERGI LA DOCTOR.TREBUIE SA MERGI PTR CA ACELE ANTICONCEPTIONALE INSEAMNA CA NU TI SE POTRIVESC.ANTICON.,TI LE PRESCRIE GINECOLOGUL NU LE POTI LUA DIN AUZITE.
  •  
    • 3 mesaje
    1 Oct 2008, 18:44
    0 0
    Pilulele medicul mi le-a recomandat asa ca nu stiu care poate fi problema.Mersi de raspuns
  •  
    • 19 mesaje
    1 Oct 2008, 18:58
    0 0
    CONSULTA SI ALT MEDIC.NU STIU CE VARSTA AI DAR EU AM PATIT ASA DIN CAUZA UNOR CHISTURI .DOCTORUL MI-A SCHIMBAT ANTIC.,IAR DUPA TRATAMENTUL DE 6 LUNI CU CELELALTE ANTIC.,CHISTURILE SAU RETRAS SI NU AM MAI AVUT PROBLEME NICI CU MENSTRUATIA.
  •  
    • 2439 mesaje
    1 Oct 2008, 21:06
    0 0
    Ciclul - menstra nu este o boala!!!

Da, fara gluma acum, du-te la un alt medic, aceste contraceptive se pare ca iti fac rau!
  •  
    • 2520 mesaje
    1 Oct 2008, 23:47
    0 0
    Dute la medic, s-ar putea sa ai chist.
  •  
    • 95 mesaje
    2 Oct 2008, 16:19
    0 0
    Si eu am patit ca tine, dar este o stare care mi-a trecut dupa mai multe luni de administrare, eu aveam chisturi.
  •  
    • 3036 mesaje
    3 Oct 2008, 11:08
    0 0
    Ma, ce naiba, nu ca i-as iubi prea mult pe medici, ca si eu am dat peste destui nepriceputi, dar deseori se vede treaba ca un medic este pe atat de bun pe cat ii permite pacientul sa fie.

Faptul ca un medicament are efecte secundare neplacute nu inseamna ca medicul care l-a prescris este nepriceput, ci doar ca pacientul are o sensibilitate neobisnuita sau o afectiune inca nedepistata.

Este absurd sa credem ca orice problema de sanatate se poate rezolva dupa o prima si unica vizita la medic. Vindecarea vine nu doar dintr-o cutie cu medicamente, ci din buna colaborare dintre pacient si medic.