intrerupere sarcina

•  
    • 36 mesaje
    1 Oct 2008, 15:52
    0 0
    Am f.mare nevoie sa ma ajutati .Poate vreuna a facut intrerupere de sarcina ..la un cabinet in Bucuresti cu anestezie generala .Da-ti-mi un sfat va rog,nu mot pastra sarcina din motive medicale ..dar mi-e frica sa fac intrerupere...suport f.greu durerea !Multumesc
  •  
    • 2249 mesaje
    1 Oct 2008, 16:28
    0 0
    Ma scuzi ca nu sunt la subiect, nu am facut niciodata intrerupere, si ca atare nu stiu cabinete gineco..
    Insa tu zic ca nu poti pastra sarcina din motive medicale? Ce motive, ti-a spus vreun medic ca nu ai sanse, sau ti-au iesit analizele nasol?
    Adica in ideea ca poate vrei sa pastrazi copilul poate exista si alte solutii decat intreruperea... Daca e, poate te pot ajuta cu vreun sfat.
    Si eu trebuia sa fac intrerupere tot din motive medicale, la mine a fost vorba de un virus care cica ar putea da malformatii la fat, insa am facut amniocenteza, si s-a vazut ca virusul nu a trecut placenta, si fatul nu era afectat, iar intre timp virusul se negativizase si la mine. As fi fauct intrerupere degeaba.
  •  
    • 36 mesaje
    1 Oct 2008, 17:31
    0 0
    nu .sigur trebuie facuta intreruperea .eu am probleme medicale
    si asta la indicatia medicuui ,o spun
    numai as fi vrut sa nu doara ..fizic vorbind
  •  
    • 10876 mesaje
    1 Oct 2008, 19:14
    0 0
    pai poti face la polizu.iti face o injectie in vena, auzi tot vezi tot, nu simti nimik
    doctorita dascalu e o bomboana de femeie.
    daca frei numarul ei, scrie-mi pe mes, sunt demoazela