pistruii

•  
    • 17 mesaje
    14 Mai 2004, 14:21
    0 0
    Dragele mele, am si eu o problema: pistruii! Fac peste tot, la cea mai mica raza de soare. Pe spate sunt plina, si acum incep sa fac si pe brate si pe piept o multime. Ma dau eu cu o tona de crema de soare, cu factor mare de protectie, dar nu prea functioneaza decat ca sunt alba ca branza toata vara. Stiti cumva vreo crema care sa si functioneze petru diminuarea petelor de la soare? Va rog frumos... Multumesc.
  •  
    • 225 mesaje
    14 Mai 2004, 15:27
    0 0
    Si eu am pistrui. Pana acum duceam lupte puternice si sustinute impotriva lor. Creme si tot felul de chestii preparate in casa. Acum insa m-am lecuit. Ma duc la solar si ma bronzez frumos. Pistruii se vad mai tare imediat dupa , dar apoi cand pielea e maronie..abia daca se mai observa.
  •  
    • 17 mesaje
    14 Mai 2004, 15:30
    0 0
    Multumesc frumos ca mi-ai raspuns. Eu nu fac atatia pistrui pe fata cat pe spate, si mai nou - pe maini si pe piept. Am incercat cu solarul dar nu a functionat, pistruii se inchideau si diferenta era tot mare, iar cand trecea sezonul ramaneam cu mai multi decat inainte. Dermatologul m-a sfatuit sa ma feresc de soare sau sa ma dau cu factor de protectie mare.
  •  
    • 225 mesaje
    14 Mai 2004, 15:38
    0 0
    Da si eu am si pe corp. Pe umeri si piept mai mult. E drept ca se in fiecare vara mai apar cativa...dar mie imi place mare si soarele de mooooor. Folosesc creme de protectie, dar ma expun la soare. Atata timp cat nu-mi afecteaza sanatatea, e ok.
    Asta doar daca nu vrei sa-ti petreci vara sub umbrela.
  •  
    • 17 mesaje
    14 Mai 2004, 15:42
    0 0
    Mie nu imi place atat de mult soarele, trebuie sa recunosc. Dar pistruii chiar ma dispera. Cei de pe umeri sunt deja destul de mari si vara, in apa , acolo ma prinde cel mai repede soarele.