Poate fi sarcina?
-
0 0De aproape o saptamana am greturi, cm trebuie sa-mi vine peste 3 zile, sanii nu ma dor ca de obicei. am facut acum un test barza si mi-a iesit negativ.
e posibil sa fiu insarcinata, sau nu? liniuta s-a conturat in cateva secunde.
ps: nu m-am protejat de nici un fel, nu iau buline sau alte minunatii. -
sa stii ca nu este neaparat daca ai greturi sa fii si insarcinata.
nu vreu sa te dezamagesc,dar iti spun din propria experienta,si eu imi doream foarte mult un bebe,si mereu ziceam ca am ramas,la fel imi era rau,dar dr mea ginecolog mi-a spus ca aceste simptome pot si si psihologice{adica dorindu-ti prea mult un bebe,subconstientul tau iti da senzatia de rau}
si cel mai bine si mai sigur ar fi sa-ti faci testul de sarcina dimineata la prima urina,ca-ti da rezultatul mai sigur
rabdare,sanatate si mult noroc -
Draga mea , nu vreau sa te dezamagesc
Si eu am avut greturi , pofte , dureri de sani , etc , intarziere de menstruatie si nu fost sa fie !
Testul de sarcina , de obicei , iese atunci cand menstruatia intarzie o sapt .( daca esti insarcinata )
Eu zic sa mai astepti cateva zile sa vezi daca iti vine sau nu si sa mai repeti un test peste o sapt . Iti doresc din suflet sa fi gravida !
Multa bafta
-
offf.....din pacate ati avut dreptate. nu s-a intamplat nici luna asta.
acum sunt ingrijorata de greturi. aparent sunt perfect sanatoasa, insa le-am avut si inca le am. e posibil sa-mi joace feste psihicul sau chiar sa fiu bolnava?
numai ca in afara de greturi nu maii am alte dureri. ce s-o intampla cu mine?
oare mi-am dorit prea mult? -
draga mea,asa cum ti-am mai spus e posibil sa fie psihicul de vina acestor greturi
exact asa ca tine am patit si eu si stiu prin ce treci,de aceea imi permit sa-ti dau un sfat
stai linistita si ai rabdare ca se va intampla pana la urma
stii cum e,nu se intampla atunci cand vrem noi,ci cand vrea DoamneDoamne
eu m-am chinuit vreo 3 ani sa raman insarcinata,dar pana la urma minunea s-a intamplat,si culmea cand nu ma asteptam
totusi nu strica niste investigatii,analize,atat tu cat si sotul,ca nu poti sa stii niciodata
multa sanatate,rabdare si mult optimism
te pup -
24, n-am vrut sa-ti spun pana acum ca si eu am trecut prin "falsa sarcina" cand imi doream bebe.
Atat de tare ma obisnuisem cu intarzierile si cu semnele, incat cand chiar am ramas insarcinata pierdusem numarul zilelor de intarziere.
Erau deja 14 zile intarziere cand m-am trezit ca ar putea fi bebe si mi-am luat test de sarcina
Culmea e ca atunci cand chiar ramasesem n-am mai avut nici greturi, nici dureri.
Hai curaj si nu mai fii incordata! Bebe vine cand vrea el