pete maronii:(
-
0 0de ceva vreme mi-au iesit pe frunte pete maro.am citit ca e posibil sa iasa de la contraceptive sau din pricina glandei tiroide. sunt putin pistruiata ,dar ce mi-a iesit pe frunte nu seamana a pistrui. ma puteti ajuta???un tratament de depigmentare sau...stiu io???va multumesc
-
da,si de la anticonceptionale ti-au iesit desi inclin sa cred, ca mai degraba de la soare le ai.Adica,in vara asta te-ai protejat cu factor de protectie solara tot timpul sau doar cit ai facut plaja?

Creme pt pete(adica dupa ce ingredienti sa te uiti)
-hidroquinone(asta-i interzis in Europa,numa' in US il folosesc)
-arbutin,kojic acid,AHA,bearberry,licorice,mulberry extract,vitamina C(magnesium ascorbyl phosphate,ascorbic acid)
Si pindesti prin magazine sau farmacii la creme pt pete si sa fie in tub cu orificiu de deschidere mic(nu cu capac larg) pt ca ingredientii astia sint foarte instabili la aer si le dispare efectu' de la o saptamina la alta. -
buna

si eu ma confrunt cu aceasta problema de cateva luni. dupa sarcina am fost in concediu si desi mi-am protejat fata cu Nivea (FP 50) tot m-am ales cu pete pe obraji si baza nasului
acum folosesc o crema Mela-D de la La Roche Posay. cica tratamentul trebuie facut 4 luni. eu mi-am luat un tub si il folosesc cam de 2 luni de zile si se vede foarte clar ca s-au mai estompat un pic.