Candidoza vaginala

•  
    • 10 mesaje
    28 Sep 2008, 03:23
    0 0
    Ma numesc Nycko,sm 23 de ani si sufar de candidoza vaginala de 5 ani. Am schimbat doctorii si tratamentele fara nici un rezultat.Apare din nou.As avea o mare rugaminte,nu doresc sa fac publicitate,vreau doar sa ma fac bine si stiu din propria experienta ca produsele de la Vladimir Dovgan sunt foarte bune.Am pierdut din pacate legatura cu ei si nu mai am cum sa fac rost de produse.Mi`as dori foarte mult sa aflu si alte pareri despre aceasta afectiune si daca stie cineva vreo adresa sau vreun numar de telefon pentru a lua legatura cu aceasta firma , mi`ar fi de mare ajutor.In speranta ca ma puteti ajuta astept raspunsuri pe forum.Sunt noua pe forum si imi cer scuze daca am incalcat vreo regula.Va multumesc din suflet.
  •  
    • 7 mesaje
    29 Sep 2008, 13:14
    1 0
    Buna Nicko! Si eu am suferit de aceasta problema cam tot pe la varsta ta. La fel ca si tine am mers la mai multi doctori, am urmat mai multe tratamente, insa scapam pe perioada tratamentului, dupa care reaparea.
    Pana la urma am dat peste un doctor minune care mi-a recomandat un anumit tratament : timp de 10 zile dimineata se fac spalaturi cu betadina, dupa care te dai cu crema nizoral, iar seara , dupa spalaturile cu betadina, introduci un ovul poliginoux, iar apoi te dai cu crema nizoral.
    De retinut: candidoza este o ciupeca care reapare, deci dupa ce ai terminat tratamentul, faci o pauza de 14 zile, dupa care refaci tratamentul.
    Igiena trebuie sa fie f. stricta si daca mai foloseste cineva baia , e bine sa urmeze si persoana respectiva un tratament.
    Iti urez mult succes si sanatate!
  •  
    • 10 mesaje
    24 Nov 2008, 02:11
    0 0
    Iti multumesc din suflet pt timpul acordat..Sa inteleg ca pana la urma doctoritele sunt de vina pt netratarea corecta a pacientelor..
  •  
    • 4 mesaje
    24 Nov 2008, 23:24
    0 0
    Buna, Candidoza vaginala apare datorita unor dezechilibre de PH in vagin. Sfatul meu este ca inainte de orice folosire de substante chimice (antimicotice, betadina, etc sa incerci un produs nou aparut, care mi-a fost recomadat de doctorul meu ginecolog. Este vorba de capsule vaginale cu probiotice. Probioticele au rolul de a restabili echilibrul PH-ului eliminind astfel posibilitatea cipercii candida de a prolifera, iar in cele din urma o omoara. Pe produsul pe care l-am cumparat eu, scrie ca se numeste GynieL si este importat de o firma din Bucuresti care se numeste Hyllan Pharma. Cred ca o sa gasesti numarul lor pe site-ul lor: www.hyllan.eu. Te sfatuiesc sa ii suni pe ei direct pentru ca in farmacii a fost destul de greu de gasit acest produs. Chiar si daca iei in continuare medicamente eu te sfatuiesc sa iei GynieL pentru ca actioneaza altfel decit medicamentele. Medicamentele omoara pe moment, dar datorita acelui dezechilibru de PH, in cele din urma apare din nou!
    Multa bafta!
  •  
    • 10 mesaje
    30 Nov 2008, 01:49
    0 0
    Iti multumesc f mult pentru raspuns.Vroiam sa te mai intreb ceva:Tu ai luat asa ceva si ti`a trecut ?Atat as vrea sa mai stiu.Te pup
  •  
    • 1913 mesaje
    30 Nov 2008, 16:31
    0 0
    uite-aiciera la pg urmatoare topicul
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=6794&forum=5&168
  •  
    • 10 mesaje
    26 Dec 2008, 02:13
    0 3
    tot eu mi`am gasit rezolvarea...pentru cine are candidoza sau vulvo vaginita ..sau alte infectii in zona genitala sa ma anunte
  •  
    • 5 mesaje
    14 Mai 2011, 11:46
    1 3
    Buna. Nycko ai putea sa-mi spui si mie cum asi putea sa scap de candidoza? Si cum asi putea sa-mi resatbilesc flora normala a vaginului?
    Sufar de aceasta problema de foart multi ani. Am consultat mai multi medici si nici un rezultat.
    Am o secretie vaginala abundenta, usor galbuie si urat mirositoare. Tot timpul folosesc protejslipuri si ma spal foarte des. Stiu ca nu e bine dar nu stiu ce sa fac.Trebuie. Miroase urat. Sunt deja obsedata.
    Am tot cautat pe net,ma gandeam ca gasesa un tratament si am gasit acest forum. Te rog sa ma ajuti. Mersi fffff mult.