herbaslim forte

•  
    • 1 mesaje
    13 Mai 2004, 20:39
    0 0
    ce stiti despre acest ceai?l-ati incercat?va rog sa-mi spuneti si mie daca da rezultate ca vreau si eu sa incerc.am inteles ca e 600000lei pt mai putin de 10 kg(sa slabesti mai putin de 10 kg),1300000 peste 20kg.in cat timp il primesc dupa ce fac comanda?va multumesc.simina
  •  
    • 6 mesaje
    14 Mai 2004, 02:33
    0 0
    Draga Simina, prietena mea a incercat acest sirop - pt ca este sirop, nu ceai - si, desi a tinut si dieta cat timp a luat siropul, s-a ongrasat 2 kg. Oricum cred ca depinde de organism. Daca vrei mai multe informatii intra pe forumul http://www.culinar.ro/newf/viewtopic.php?topic=4981&forum=4&12 si vei gasi si alte pareri. Dupa parea mea, care sunt o veterana a regimurilor si incercarilor de a slabi cu medicamente minune, iti recomand un regim de viata sanatos, daca vrei sa slabesti frumos si sigur. Mult succes !
  •  
    • 6 mesaje
    14 Mai 2004, 02:35
    0 0
    elimina spatiile din link ca sa mearga
  •  
    • 28 mesaje
    14 Mai 2004, 09:17
    0 0
    draga simina, eu eam incercat ceaiul de slabit de la naturavit si a dat rezultate bune. costa cam 47.000. ceea ce pot sa-ti spun insa, este ca nimic nu te ajuta daca nu tii si regim. eu am tinut regim din februarie si cu sport si ceai de slabit am dat jos pana acum 9.5 kg. atentie insa, nu trebuie sa faci exces de ceai, ca sa nu ai probleme, insa cel mai important este sa-ti schimbi regimul alimentar, si in general regimul de viata.
    bafta
  •  
    • 1 mesaje
    18 Mai 2004, 08:57
    0 0
    Buna, si eu am folosit acest sirop si m-am ingrasat cu vreo 2 Kg, in conditiile in care nu mananc paine, dulciuri, prajeli.Eu de cate ori am folosit un produs pentru slabit, m-am ingrasat asa ca m-am lasat de aceste produse. Poate la alte persoane au efect.
  •  
    dds
    • 1 mesaje
    18 Mai 2004, 08:59
    0 0
    Dragele mele, eu am comandat acest produs, prin telefon, citind articolul din revista "Ioana". Am comandat cura de 600 de mii de lei (pana in 10 Kg). Eu am fost foarte dezamagita.Nu a produs nimic din ceea ce ma asteptam (diureza sau macar un mic efect laxativ). Tinut dupa prescrisa de ei, am reusit sa pun chiar 5 kg in plus. Acasa sotul ma cadorisit cu o bicicleta ergomonică,pe care am folosit-o in aceasta perioada, a mancat cu mine o alimentatie fara prea multe grasimi (peste, pasare, ciorbe, garnituri de legume,el si-a mentinut greutatea dar la mine efectul nu a fost cel asteptat. Pana nu am cumparat produsul nu l-am crezut pe sotul meu ca tot ce zboara se mananca. Va pupacesc si las la libera alegere ideea de a folosi bani vostri.