durere ciudata de dinti/gingii
-
0 0Ma dor dintii,ca inainte de o raceala,daca stiti...
Mai exact ma doare acel loc unde se impreuneaza dintele cu gingia..parca ma mananca,e foarte enervant,nu atat dureros.
aveti idee ce poate fi? -
Draga Fragola, abia acum am vazut strigatul tau de ajutor... Daca mai e de actualitate, iata care e sfatul meu (sunt medic si practic medicina alternativa): maseaza fiecare deget de la picioare, imediat sub unghie, in sens orizontal, timp de 5-10 min. (in total). Un alt sfat foarte folositor este aplicarea de seminte de mar (acum e si sezonul, sigur ai niste mere in casa) la baza unghiei degetului mare. Iti trimit un mesaj privat cu desenul respectiv in atasament. Sa fie cu folos!
-
exact la fel am patit si eu dupa ce incepusem sa folosesc o pasta de dinti cu efect de albire. imi venea sa ma sui pe pereti, nici nu mai puteam vorbi, deoarece aerul care imi intra in gura imi provoca un mare disconfort.
dupa ce m-am prins care e cauza am folosit un tub de sensodyne, apoi am revenit la pastele de dinti obisnuite,
(in general, ma stiu cu gingii sensibile si folosesc, oricum, periute de dinti soft, de buna calitate)