Din nou despre scolioza
-
0 0Buna ,
Am o problema in care as dori si alte pareri
Fetita mea in varsta de 10 ani va necesita operarea scoliozei congenitale
prin hemivertebra (50 grade) .A purtat corset de pe la 2 ani , exercitii face de pe la 7 ani dar se pare ca totusi e necesara interventia .O vom opera in vara.Unde imi recomandati sa o operez ? Am fost la Budimex la dr.Burnei si la Alexandrescu la dr.Jianu .Pe care dintre ei mi-l recomandati ? Mai exista altcineva care ar putea face mai bine aceasta operatie (in tara)? Am inteles ce inseamna aceasta operatie si de aceea as vrea sa aleg persoana cea mai potrivita sa o faca .A mai facut cineva aceasta operatie (hemivertebra)? Daca da rog amanunte despre cum e dupa ,recuperarea in timp , efecte adverse etc ?
Multumesc mult si astept raspunsurile voastre .
Iulia -
Incearca cateva sedinte de osteopatie.Eu eram varza cu spatele inainte sa le fac...au facut minuni,pot spune.Mi-a indreptat total coloana.
Gasesti la ei un osteopat: www.osteore.eu
Acest mesaj a fost editat de către veracara: -
cora123 said:bUNA! AI OPERAT FETITA? CUM A FOST? SI BAIATUL MEU ARE ACEEASI PROBL. POATE VREI SA VB.
Hei. Nu re omand operatie nimanui. Am vrut si eu asta doar ca nu in Romania. Nu voiam sa mor pe masa de operatie. Am incercat in Germania, acolo medici nu desteptii de la noi. Nu recomand de ce. Pentru ca poate paraliza. Mi-a spus medicul meu om la 70 de ani, care a operat la viata lui mi de oameni. Nu se recomanda pentru ca pur si simplu se pun niste tije de metal care sunt stranse cu un surub pentru a indrepta coloana. Este extrem de dureros. Gandeste ca ii poate rupe o vertebra. Scolioza netratata nu a omorât pe nimeni. Din ce oras esti? Cautal pe George Fetica si povestestei. Face minuni.