fetita mea este cu capul in jos de la 20

•  
    • 1 mesaje
    23 Sep 2008, 17:51
    0 0
    Buna fetelor,
    In decembrie (in jurul Craciunului) voi devenii mamica a unei fetite. Asa cum se ati vazut in titlul acestui comentariu, fetita mea se afla cu capul in jos de la 20-21 de sapt(am aflat in urma eco. 4D). Acum intrbarea mea este daca este bine sau nu, exista posibilitatea sa se mai intoarca cu capul in sus si apoi sa revina? Multumesc
  •  
    • 628 mesaje
    23 Sep 2008, 18:07
    0 0
    Cred ca aceasta pozitie este luata in urma rostogolililor pe care le face bebe in burtica...si ecografia sa fi prin acel moment cand era cu capul in jos.
    Daca doctorul nu ti-a zis nimic cand ti-a facut ecografia inseamna ca nu este nimic anormal.
    Iar cel mai bine este sa ceri parerea unui medic.
    Multa sanatate si sarcina usoara
  •  
    • 2001 mesaje
    23 Sep 2008, 20:09
    0 0
    asa l-a prins momentul acela,dar stai linistita,se va intoarce,dar ca sa fii mai sigura intreaba medicul,oricum tu nu faci ecografie in fiecare luna?eu asa faceam

multa sanatate va doresc la amandoua si o nastere usoara!dar probabil faci cezariana,ca asa e la moda acum nu ca mine,3 nasteri normale :gren:
  •  
    • 1022 mesaje
    23 Sep 2008, 20:48
    0 0
    si baiatul a fost la toate ecografiile incepand de la 20 de sapt. cu capul in jos si nu a fost vreo problema , am nascut normal.
    Problema e daca nu se intoarce cu capul in jos.
  •  
    • 24 mesaje
    20 Oct 2008, 16:25
    0 0
    Nu cred sa fie probleme. Baietelul meu a fost cu capul in jos de la 3 luni, acum are 5ani si 8luni si totul a fost OK
  •  
    • 11 mesaje
    9 Nov 2008, 11:29
    0 0
    nu se intampla nimic daca este deja cu capul in jos eu am 3 baieti si la fel au stat cu capul in jos de la 7 luni pana la 9luni cand sau nascut.am intrebat doctorul sa nu iasa mai repede decat trebuia mi-a zis sa nu imi fac probleme ca nu se naste mai devreme decat trebuie.acum depinde si de copil cat vrea sa stea in burtica.
  •  
    • 8 mesaje
    10 Nov 2008, 10:14
    0 0
    buna,eu am nascut pe 14octombrie(mai avem putin si face-m o luna)si vreau sa iti zic ca fetta mea era cu capul in jos de la 5 luni.doctorul mi-a zis sa nu ma speri ca este normal.bebicul se roteste mereu si sa nu crezi ca sta mereu cu capul in jos pana se va naste.eu am avut sarcina foarte jos si am fost foarte speriata la inceput crezand ca voi naste prematur dar multumesc lui dumnezeu am nascut o minunatie de fetita de 3100 si 50 cm.mult succes.pupici