de ce mi-e rau?

•  
    • 325 mesaje
    23 Sep 2008, 14:58
    0 0
    buna,am de vreo 2-3 luni niste ameteli,de parca imi fuge pamantul de sub picioare,si asta se intampla mai ales cand ies afara din casa.Saptamana trecuta mi-am facut analizele la sange,si astazi am luat rezultatele care au iesit chiar foarte bune.Totusi medicul de fam mi-a dat niste medicamente ptr circulatie.
    Care ar mai putea fi cauza acestor ameteli?
  •  
    • 1737 mesaje
    23 Sep 2008, 15:12
    0 0
    aveam o colega ce se plangea de asta si diagnosticul ei era de spondiloza. Lua ceva pt intensificarea circulatiei pe creier. Scuze ca nu ma exprim profesionist

Sanatate!
  •  
    • 814 mesaje
    23 Sep 2008, 15:54
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 14 mesaje
    27 Sep 2008, 14:13
    0 0
    de ce medicamente? ai incercat masaj, acupunctura, plante sau homeopatie? natura iti ofera solutii mai bune si mai blande
  •  
    • 2520 mesaje
    28 Sep 2008, 10:30
    0 0
    halib, dupa cum bine a spus o alta eva, pb poate sa fie de la ochi (poti sa ai sensibilitate la lumina). Daca stai intr-un oras poluat si asta ar putea fi o cauza sau daca te poluezi singura prin alimentatie (acumularea de toxine in organism este si ea o cauza a ceea ce ai pv ca ti se intimpla).
    Eu nu as recurge la nici un fel de pastila, nici ca ajuta si nici nu ai idee ca ai anea nevoie.
    Cred ca ar trebuie sa ifi faci si alte investigatii medicale si un functie de rezultat sa cauti solutia (daca nu iti vor gasi medicii nimic, inseamna ca toxinele sint pb).
  •  
    • 53 mesaje
    28 Sep 2008, 12:27
    0 0
    Draga mea si eu m-am confruntat cu aceasta problema sau cel putin cred ca asemanatoare cu problema ta.Aveam asa zisele ameteli dar care nu erau ca si cele de obicei,ma luau din cand in cand apoi au inceput tot mai des mi se parea ca plutesc iar in acele momente mi se facea rau(ca un fel de lesin de la stomac)ptr o secunda doua mi se parea ca nu-mi mai functioneaza creierul.Sunt foarte urate simtomele si greu de descris.Totul este de la sistemul nervlos central,neoxigenarea creierului.Daca vrei scrie-mi pe adresa allexya21@yahoo.it si mai vb.sanatate multa