Astept un raspuns!!
-
0 0Buna fetelor,as avea nevoie de ajutorul vostru intr-o problema personala. Ce detalii i-mi puteti oferi despre cauterizarea unei rani vaginale.As dori sa stiu daca doare si ce implicatii are aceasta.
Cine a mai trecut prin asa ceva as dorii sa-mi ofere mai multe detalii.
Va multumesc tuturor!!! -
Eu am trecut prin asa ceva acum cativa ani. Nu se face cu anestezie, depinde de marimea ranii cat poti suporta. Este ...greu. Daca rana este mica nu simti decat o usoara durere. Dar daca este mare, asa cum a fost la mine, este ingrozitor. Eu am lesinat dupa ce m-a cauterizat. Nu vreau sa te sperii. Este singura solutie sa te vindeci. Daca trebuie sa o faci fa-o. Nu se moare din asa ceva. Curaj
-
rana poate fi provocata de raceli netratate, sex etc
si nu toti doctorii sunt atat de competenti incat sa si dea seama dintr-un control sau ce-i cel mai rau nu se deranjeaza sa-ti spuna, decat ce-i intrebi tu
cauterizarea nu e dureroasa, dar dupa aceea trebuie sa mergi 6 saptamani la pansat de 2-3 ori pe saptamana
daca ai o rana si o lasi asa, fara sa o cauterizezi, poate avea urmari nefericite asupra sanatatii
nu e dureros daca rana e mica, doar te jeneaza un pic
aaa si nu ai voie sa faci sex in periada in care mergi la pansat -
Rana pe col nu o poti simti. Doar daca te duci la doctor descoperi ca ai asa ceva.
Se face si de la aciditate ridicata.
Eu am avut si am facut o cauterizare care a fost tare neplacuta...cel putin la momentul acela...
Ulterior m-am dus la alt medic ginecolog care mi-a spus ca este o metoda invechita (de macelari)...si ca se poate face si altfel...nu mi-a dat amanunte...In fine...Nu am mai avut de atunci...dar sincer nu pot spune ca nu am simtit decat o caldura.....a fost mai mult de atat. -
Mie mi s-a spus la ultimul control ca am colul putin mai mare si ca am o rana pe col. Rana o pot simti si eu cu degetul, nu stiu daca este rana dar eu simt ceva un fel de bubita, ceva denivelat, nu stiu daca este normal, sau daca aia este rana. Am folosit sotutie betadine dar nu pot spune ca a facut mare lucru.
Oricum pana nu gasesc un medic care sa-mi garanteze 100% ca nu ma doare nu ma duc sa o cauterizez. Eu am probleme si cu inima si reactionez destul de urat la durere mai ales ca am antecedente pe la dentist si nu numai.
Puteti sa-mi recomandati un cabinet bun, in Bucuresti, unde se face cauterizare? Nu conteaza pretul, important este sa nu lesin de durere.