Problema gineco

•  
    • 104 mesaje
    22 Sep 2008, 16:21
    0 0
    Buna, fetelor!

Am o problema gineco...mi-e putin jena...zilele trecute am avut o secretie albicioasa, asa, plus niste usturimi....am crezut ca e candida, am luat niste ovule Pimafucin dar nu mi-a prea trecut.

Vinerea se fac programari la ginecologul meu....pentru urmatoarea saptamana...ce sa iau pana atunci? E destul de neplacut....

Mi s-a intamplat chiar mie care sunt foarte atenta cu igiena. Si am un singur partener de ani buni....
  •  
    • 13 mesaje
    22 Sep 2008, 16:34
    0 0
    stai linistita ... nu e din cauza igienei ... sunt o multime de femei ce pot avea scurgeri neobisnuite...eu ma zbat cu o astfel de scurgere de mult timp ..igiena e impecabila dar degeaba...mai bine vezi ce-ti spune medicul si dupa aceea mai vedem
  •  
    • 13 mesaje
    22 Sep 2008, 16:35
    0 0
    si inca ceva...eu pentru un an nu am avut relatii sexuale...deci stai linistita
  •  
    • 262 mesaje
    23 Sep 2008, 10:04
    0 0
    poti face spalaturi cu tantum Rosa, niste pliculete rozii care se cumpara din farmacie...dar mai bine stai asa sa ti se faca analiza si sa vezi exact ce e...caci daca iei medicamente inainte sau faci spalaturi e posibil ca analiza sa arate ca esti bine pe moment, doctorul sa nu iti dea nimik si la tine problema sa reapara peste 1 saptamana...
  •  
    • 628 mesaje
    23 Sep 2008, 14:30
    0 0
    E bine cum zice dani...dar daca chiar nu mai suporti si usturimile continua...spala-te cu o infuzie de musetel (ceai)...e un dezinfectant bun pt zonele intime.
  •  
    • 2001 mesaje
    23 Sep 2008, 16:13
    0 0
    sau cu ceai de galbenele