gynofort
-
0 0buna dimineata evelor .. am si eu o intrebare...incerc pentru tratarea unei candidoze vaginale , candidoza pe care o tratez de ceva timp , gynofort crema vaginale ( abia sambata am folosit-o , deci astept efectele ).....voi ati incercat-o ?.. .. a avut efect sau e iarasi apa de ploaie cu publicitatea pentru acest nou tratament ? ... multumesc mult .. pupici si sa aveti o zi cat mai placuta !!!!!!!!!
-
Pt mine a fost apa de ploaie. Mi-a accentuat simptomele si mi-a facut mai mult rau decat bine. Ca urmare mi-am schimbat ginecologul (renumit de altfel) la care mergeam de luni de zile intrucat mi-am dat seama ca imi dadea tratament dupa ureche si nu reuseam sa ma vindec. Am mers la unul tanar si la curent cu noutatile care mi-a dat Macmiror si m-am facut bine de la prima incercare.
Dar tu iei medicamentele astea dupa ureche? -
Macmiror Complex 500 contine 12 ovule pe care le introduci adanc vaginal, una pe seara (fara irigatii/spalaturi interne in prealabil) si cam atat. Mie 2 ginecologi mi-au spus ca trebuie facut tratament pt candida atunci cand manifestarile sunt suparatoare (scurgere prea abundenta, cu aspect branzos sau mancarimi, iritatii etc). In rest, ea se gaseste in vaginul femeii in mod normal si, daca ei au gasit-o la 90% dintre femeile consultate, inseamna ca asta este normalul. Si nu se transmite sexual! Nu cum m-au aburit atatia ginecologi cu tratamente dupa ureche si spalaturi vaginale cu bicarbonat, de inebunisem de tot organismul, plus antibiotice pt partener. Si mai veneau si cu texte ca eu de unde o iau tot timpul de nu mai trece....
-
Da, adriana. Chiar sunt curioasa daca o se te faci bine... s-ar putea insa pt organismul tau sa nu aiba acelasi efect ca la al meu. Tine-ma la curent dupa tratament. Si dupa, mergi totusi la un ginecolog mai tanar si la curent cu noutatile sa te vada.
Si, da uneori candidoza reapare, dupa antibiotice, la femeile insarcinate fiindca au loc schimbari hormonale si modificari ale ph-lui vaginal etc. Deci nu se transmite exclusiv sexual.