sensibilitatea ochilor la lumina

•  
    • 185 mesaje
    20 Sep 2008, 17:06
    0 0
    S-a confruntat cineva cu aceasta problema? Stie cineva vreo metoda de ameliorare?

Eu am asta de cand ma stiu dar niciodata nu m-a deranjat ca acum. Nu pot iesi din casa vara fara ochelari de soare ca ma apuca durerea de cap. Si parca nici nu pot privi cu ochiul larg deschis ci am tendinta de a miji ochii daca intelegeti la ce ma refer
    Mentionez ca port ochelari dar nu totdeauna ( pentru departare).
    Parca si muschii din jurul ochilor sunt mereu incordati. De accea am inceput sa-mi fac dimineata un pic de masaj cu crema pentru ochi. Sunt curioasa daca o sa fie mai bine.
  •  
    • 8 mesaje
    20 Sep 2008, 17:19
    0 0
    si eu sunt sensibila la lumina soarelui sau a zapezii,nu am probleme cu vederea si port aproape tot timpul ochelari de soare.Incearca,cremele nu cred ca te ajuta,eventul sa diminuezi ridurile(daca ai)
  •  
    • 2001 mesaje
    20 Sep 2008, 17:20
    0 0
    de ochelari de vedere cu lentila helomata ai auzit? sotul meu avea o problema asemanatoare,el nu putea nici sa conduca din cauza asta chiar si albul zapezii il deranja si devenea irascibil....in casa purta sapca cand era lumina aprinsa...
  •  
    • 2001 mesaje
    20 Sep 2008, 17:21
    0 0
    heliomata,am vrut sa zic
  •  
    • 49 mesaje
    20 Sep 2008, 17:56
    0 0
    da,si eu port ochelari de vedere,cu lentile heliomate impotriva luminii naturale si cu antireflexe impotriva luminii artificiale.pt ca pe mine ma deranjeaza ambele lumini
  •  
    • 185 mesaje
    25 Sep 2008, 17:01
    0 0
    speram ca a gasit cineva vreo solutie homeopata