ARAHNOIDITA,chist arahnoidian!?
-
17 0Daca este cineva atins de chist arahnoidian in romania,as dori sa discutam despre aceasta boala rara de care sufera multe persoane si nu au un tratament.In europa si in America sunt peste 4000 de persoane care sunt diagnosticate cu chisturi arahnoidiene,aparute ca urmare a myielografie(substante de contrast),punctii epidurale,interventii chirurgicale la coloana,socuri,lovituri,etc
-
Chiar nu e nimeni?In formula AS,numere mai vechi(2002;2004)am gasit 4 persoane care isi puneau intrebari sub aceasta boala,nr.de telefon lasate in revista,nu sut alocate etc.Poate careva dintre voi care cititi aici,aveti in anturaj persoane operate de iernii discale cu ani in urma iar acum au probleme?!mersi.
-
Imi cer scuze,nu am intrat pe forum ca nu m-am simtit bine,am dureri mari si trebuie sa stau in pat.Multumesc ca ai citit mesajul meu ,promit ca dau amanunte despre boala de care sufar,data viitoare.acum trebuie sa merg iar in pat,maine am un examen neurologic destul de greu si trebuie sa-mi pastrez fortele.Sunt multe de spus despre arahnoidita,este o boala care iti tine sistemul nervos in ROSU tot timpul iar tratamentul este pentru durere,nu pentru vindecare.Revin poate maine daca o sa fiu capabila,mersi.
-
Fiica mea de 9 ani a fost diagnosticata cu "chist arahnoidian occipital retrocerebelos stang parasagital de 20sect.axiala si 22mm in ax cranio-caudal".Vreau sa stam de vorba. Tel.: 0730050585 sau 0770598439 sau 0336801381.Noi santem foarte speriati. Astept un BIP sau un mesaj cu numarul la care sa sun. Si voi suna sigur.
-
Ma numesc Chelu Carmen si am fost diagnosticata cu chist arahnoidian de fosa posterioara. Am dureri de cap insuportabile, m-am internat la neurologie de cateva ori si in urma perfuziilor am avut dureri si mai mari. Nu-mi trece durerea cu nimic uneori fac tramadol injectabil, ce sa va spun viata mea este un chin.
-
Ciao.ma numesc Flavia si de 2 zile am aflat ca am chist arahnoidian de fosa posterioara de 2 cm.Doctorita care mi-a facut tomografia mi-a spus k nu m poate opera numai cand chistul ajunge la 4 cm pt ca acum ar fi foarte riscant.pt cine vrea sa discutam despre acest lucru id-ul meu este flavia_sweet2002@yahoo.com