AJUTOR
-
19 Sep 2008, 15:480 0...am o durere ingrozitoare localizata pe coloana...banuiesc ca-i junghi ...ce se poate face???
-
19 Sep 2008, 16:44poate avea mai multe cauze o astfel de durere..tu stii ce-ai facut in ultimul timp. poti incerca cu fizioterapie sau gimnastica medicala, acum depinde si care ar fi cauza. poate e o durere musculara cauzata de frigul din ultimul timp. stai mai mult la caldura poate se mai relaxeaza muschii. pt. ameliorarea durerilor sunt tot felul de creme..incearc-le si tu..poate nu-i nimic grav.
-
19 Sep 2008, 18:20...multumesc frumos...voi merge si la medic ...cred ca-i de la curent ...nu stiu
-
20 Sep 2008, 15:30Cel mai bine este sa mergi la medic si sa-ti dea un tratament.Daca durerea nu cedeaza,cere trimitere pentru un scaner sau IRM.
-
20 Sep 2008, 15:37am avut si eu o astfel de durere si mi s-a recomandat un plasture reumatic cu capsicum si venin de viespe si ardei iute.dupa ce am pus 2 zile plasturele nu am mai avut nicio durere
-
20 Sep 2008, 23:40sau folositi gelul antireumatic "puterea ursului" de la lifecare si sigur va trece....este testat de multa lume .