leziune pe colul uterin

•  
    • 470 mesaje
    19 Sep 2008, 09:43
    0 0
    Mi s-a spus ieri ca am o leziune pe colul uterin... mi-am facut papanicolau si astept rezultatele.. ar trebui sa-mi fac probleme?
  •  
    • 91 mesaje
    21 Sep 2008, 10:53
    0 0
    in nici un caz pana nu iti da rezultatul la analize...rani pe col au foarte multe femei si de toate varstele... se trateaza sau in cel mai rau caz se cauterizeaza... cum a fost si cazul meu...asa ca stai linistita pana una alta..bafta
  •  
    • 51 mesaje
    21 Sep 2008, 21:11
    0 0
    Sa nu cumva sa lasi primul medic care pune diagnosticul(daca ai intr-adevar rana pe col) sa cauterizeze. Incearca si parerile altor medici. Si eu am avut, si una foart urata in sensul ca nu puteam sa suport durerea, era ingrozitoare, iar medicul ginecolog la care am fost ( Dl. Leru- Romclinic, Bucuresti) mi-a dat un tratament in urma caruia, intr-o sapt, mi-am revenit total.
    Multa sanatate, si poti apela cu incredere la medicul asta.
  •  
    • 470 mesaje
    22 Sep 2008, 11:58
    0 0
    nu sunt din bucuresti, insa nu mi s-a propus cauterizare, ci am primit tratament, si mi s-a spus ca dupa rezultatul analizelor poate sa imi spuna mai exact care e situatia. pe mine nu ma doare, nu am simtit nimic, doar medicul a observat la control
  •  
    • 320 mesaje
    22 Sep 2008, 20:07
    0 0
    mie pe loc mi-a facut cauterizare...nu stiam daca sa ma mai interesaz sau nu, dar a sunat serios, incat am facut=o pe loc. vreau sa zic ca , atunci, in sala de operatie mi-a venit ciclul si doctorita nu a ezitat sa ma opereze asa...ulterior, pe net, am aflat ca asta se face DUPA ciclu, altfel se vindeca f greu rana. am sunat doctorita si a zis sa nu ma icnred in net, ci sa cer pererea unui medic. MA TEM sa nu fi facut cauterizarea pt bani . am dat 3 mil si cu consultatia vreo 3 si acum mi-e frica ca am facut o tampenie si ca nu se va vindeca . va rog fetele, care mai mergeti la un ginecolog, poate intrebati si de problema asta, daca e ok ca s-a facut pe ciclu sau nu.. poate ma linistesc si eu...ca la alt ginecolog chiar nu mai am timp si bani sa ma duc....SI AVETI MARE GRIJA LA CINE MERGETI.
  •  
    • 2 mesaje
    23 Sep 2008, 10:04
    0 0
    cauterizarea se face dupa ce tratamentul nu a dat rezultate.Asa si eu dupa tratament ,nu s a vindecat de tot si m am cauterizat, a fost nasol.
  •  
    • 320 mesaje
    23 Sep 2008, 18:41
    0 0
    mie nu mi s-a propus solutia cu tratamentul. a zis : cauterizare si am facut=o pe loc. la mom ala, neffind informata, nici nu stiam ca s-ar fi putut evita asta printr-un tratament
  •  
    • 470 mesaje
    2 Oct 2008, 17:04
    0 0
    am primit rezultatul de la papanicolau si e pap1 m-am linistit! mersi de ajutor.. sper sa se vindece si rana de pe col...