Oare de ce imi intarzie?
-
0 0Hello!
Vreau sa va cer s eu parerea, inainte sa aj la ginecolog: luna trecuta am avut menstruatie pe data de 11 si nici pana in mom asta nu mi-a venit. Am facut test de sarcina ( desi m-am protejat mereu, iar in ultima per nu am avut nici contact) si a fost negativ. Voi mai face unul zilele astea sa fiu sigura.
Mentionez ca am luat contraceptive timp de 5 ani si jumatate, iar de 3 luni am luat pauza(definitiva vroiam). Oare din cauza ca organismul isi revine dupa "indopare" ?
Astept o parere, ms -
buna .din cate stiu eu mi-a zis si o doctorita ca ciclul poate sa vina mai devreme sau chiar mai tarziu cu o saptamana .mai asteapta un pic si poate iti vine .ai avut menstruatia regulata?daca nu s-ar putea sa-ti intarzie un pic .daca nu -ti vine nici peste cateva zile consulta un medic ginecolog .uite eu am luat anticonceptionale pt chisturi ovariane si sincer mi-au facut bine adica m-am vindecat de ele dar nu le-as mai lua iara .sper sa te fi ajutat!
-
Te sfatuiesc sa mergi la un doctor ginecolog deoarece e posibil sa ai o dereglare hormonala datorata perioadei prea lungi, fara pauze, probabil, in care ai luat pilule. Eu am luat 3 ani la rand pilule si dupa ce le-am lasat, am avut o dereglere hormonala care s-a lasat cu lipsa menstruatie timp de 2 luni , pofta de mancare, care automat a determinat ingrasare , pilozitate etc.Cand am fost la doctor, acesta mi-a recomandat iar pilule , Yasmine, pe o perioada de 6 luni. De atunci a trecut un an, sunt f. bine, ba mai mult astept un bebe.
Iti urez multa sanatate!