Oare de ce imi intarzie?

•  
    • 51 mesaje
    19 Sep 2008, 00:49
    0 0
    Hello!
    Vreau sa va cer s eu parerea, inainte sa aj la ginecolog: luna trecuta am avut menstruatie pe data de 11 si nici pana in mom asta nu mi-a venit. Am facut test de sarcina ( desi m-am protejat mereu, iar in ultima per nu am avut nici contact) si a fost negativ. Voi mai face unul zilele astea sa fiu sigura.
    Mentionez ca am luat contraceptive timp de 5 ani si jumatate, iar de 3 luni am luat pauza(definitiva vroiam). Oare din cauza ca organismul isi revine dupa "indopare" ?
    Astept o parere, ms
  •  
    • 97 mesaje
    19 Sep 2008, 00:58
    0 0
    buna .din cate stiu eu mi-a zis si o doctorita ca ciclul poate sa vina mai devreme sau chiar mai tarziu cu o saptamana .mai asteapta un pic si poate iti vine .ai avut menstruatia regulata?daca nu s-ar putea sa-ti intarzie un pic .daca nu -ti vine nici peste cateva zile consulta un medic ginecolog .uite eu am luat anticonceptionale pt chisturi ovariane si sincer mi-au facut bine adica m-am vindecat de ele dar nu le-as mai lua iara .sper sa te fi ajutat!
  •  
    • 361 mesaje
    19 Sep 2008, 10:23
    0 0
    daca ai luat 5 ani fara pauza era de asteptat sa te dereglezi, o sa trebuiasca sa mai astepti cateva luni pana isi revine organismul din pauza de 5 ani
  •  
    • 51 mesaje
    19 Sep 2008, 11:49
    0 0
    Multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit.
    Oricum, sapt viitoare, daca nu se intampla nimic, voi face o vizita ginecologului sa vad exact despre ce e vb!
    Pupici
  •  
    • 14 mesaje
    19 Sep 2008, 20:52
    0 0
    buna Reaven4you cat timp ai facut tratamentul cu anticonceptionale pana au disparut chisturile...si eu am un chist pe ovarul drept si de azi incep sa le iau...sper sa fie nevoie doar de o folie pt ca sincer nu ma incanta deloc ideea de a le lua...mi-a prescris desorelle medicul
  •  
    • 13 mesaje
    20 Sep 2008, 11:59
    0 0
    Si eu ti-as recomanda o vizita la ginecolog,dar totusi sa mai astepti cateva zile,poate fi doar o perioada de readaptare a organismului.Si eu iau cam de 3 ani pastile,dar pauza nu am facut inca.Cred ca inainte de a ramane insarcinata voi face.
  •  
    • 7 mesaje
    21 Sep 2008, 00:30
    0 0
    Te sfatuiesc sa mergi la un doctor ginecolog deoarece e posibil sa ai o dereglare hormonala datorata perioadei prea lungi, fara pauze, probabil, in care ai luat pilule. Eu am luat 3 ani la rand pilule si dupa ce le-am lasat, am avut o dereglere hormonala care s-a lasat cu lipsa menstruatie timp de 2 luni , pofta de mancare, care automat a determinat ingrasare , pilozitate etc.Cand am fost la doctor, acesta mi-a recomandat iar pilule , Yasmine, pe o perioada de 6 luni. De atunci a trecut un an, sunt f. bine, ba mai mult astept un bebe.
    Iti urez multa sanatate!
  •  
    • 51 mesaje
    21 Sep 2008, 00:53
    0 0
    Daa, chiar am o pofta de mancare teribila! Si de asta imi faceam griji..
    Cat timp le-am luat, singurele probleme au fost cu durerile de cap, insa dupa ce mai schimbam cu altele recomandate de ginecologul meu, treceau starile astea pentru o perioada....
    Apropo, si acum astept