tratament cu dufaston

•  
    • 48 mesaje
    18 Sep 2008, 18:03
    0 0
    De curand am pierdut o sarcina dupa ce mam chinuit cam un an sa raman insarcinata.Dupa analizele hormonale am fost diagnosticata cu insuficienta luteara,de acea nu sa fixat sarcina.acum fac tratament cu dufaston timp de trei luni.Stie cineva daca ma voi ingrasa de la aceste pastile.Sau imi puteti spune cat de repede pot ramane dinou insarcinata.
  •  
    • 325 mesaje
    18 Sep 2008, 19:20
    2 0
    am facut si eu tratament cu dufaston si nu m-am ingrasat.Acum nu stiu daca difera de la organism la organism.Mult noroc in problema ta si sanatate.
  •  
    • 64 mesaje
    18 Sep 2008, 20:37
    0 0
    si pe mine m.a ajutat dufastonul sa ramin cu sarcina , si totul a fost ok , toata sarcina am pus 13 kg.

bafta
  •  
    • 137 mesaje
    19 Sep 2008, 08:06
    0 0
    si eu am facut tratament cu duphaston trei luni de zile( din martie) in speranta ca am sa raman insarcinata.din nefericire pe mine nu m-a ajutat.acum urmeaza sa fac alte investigatii.difera de la organism la organism,eu nu m-am ingrasat.iti urez bafta si sa vii cu vesti bune.
  •  
    • 361 mesaje
    19 Sep 2008, 10:20
    0 0
    in insuficienta luteala , adica lipsa progesteronului in organism, este indicat duphastonul deoarece este un progesteron sintetic care ajuta organismul sa isi refaca propria rezerva de progesteron, si eu am pierdut 2 sarcini din aceeasi cauza
    nu iti fa probleme duphastonul nu ingrasa eu am luat aproape 1 an si nu m-am ingrasat din contra am slabit
    si oricum sanatatea e mai importanta decat ingrasatul, important e sa ramai insarcinata iar cum ai ramas sa mergi la medic sa iti dea tot duphaston sa ti sarcina si binenteles fara efort, dupa ce nasti ai tot timpul sa slabesti din nou