sunt gravida!!!
-
0 0sunt gravida in 3 luni si as vrea sa stiu daca e vreun pericol pt bebe sa fac o baie fierbinte in cada,pt ca vreau sa ma relaxez u pic...ajutati/ma cu parerile voastre pls!
-
Buna,si eu am in minte sa fac un bebe,dar...,mi-e frica.Am unele probleme:1.sanatatea-acum o luna am descoperit ca am hernie de disc,abia am terminat tratamentul.2.stam la socrii mei,si nu e deloc bine pt noi,bani sa mergem cu chirie am avea ,dar...nu vrea sotul,la mine acasa,nu mai e loc,a venit sora mea.3.sunt la facultate,asta nu ar fii o mare problema,as ingheta anul sau as merge mai departe asa.In mine se bat cap in cap,mintea si sufletul,mintea se gandeste ca nu sunt conditii,iar inima abia asteapta.Ce sa fac fetelor.Am 21 de ani,si de 4 luni ne-am casatorit.De 4 ani ne cunoastem.Voi cum ati pus piciorul in prag?Sunt constienta ca nu vom avea in viitorul apropiat bani sa ne luam o casa.
-
gatita, ai grija cu baile fierbinti fiindca eu stiu ca provoaca hemoragii. andreea, esti tanara, draga, termina-ti facultatea , aranjeaza-ti viitorul din punct de vedere profesional fiindca nu vei mai avea timp cu un bebe. nu dispera, esti f tanara, ai tot timpul inainte. daca sunteti seriosi si pe aceeasi lungime de unda lucrurile se vor aranja.
-
siszer... putine cred ca sunt femeile care isi doresc un copil... eu am 28 de ani si vreau un bebe... la mine problemele sunt altele : 1. desi eu si sotul meu castigam binisor (impreuna 1000 euro pe luna) nu mi-as putea permite acum sa stau acasa pe 600 ron de la stat + 200 ron alocatia copilului... am mers din start pe ideea ca mai bine imi cumpar casa mea decat sa fac un copil la socrii acasa (mentionez ca nu mai locuiesc in acelasi oras cu parintii)... din aceste motive am rate la casa, rate pentru mobila... dar inca nu disper, mai am timp inca sa fac copil, chiar daca as fi vrut unul la cel tarziu 24 de ani... ai incredere in tine si construieste-ti viitorul... de acolo si casa ta si locul tau pentru copil, etc...
-
buna, siszer_andreea. Iti dau un sfat asteapta sa treaca mai mult timp de cand sunteti impreuna ca sa nu faci ceva ca pe viitor sa regreti. Eu sunt maritata de 2 ani si am asteptat sa termin faculta, si abia de anul asta incercam sa facem bb. Asa ca bucurati-va de voi doi si abia apoi sa faceti bb.