probleme feminine
-
17 Sep 2008, 14:580 0Am 45 ani si iau regulat anticonceptionale de multa vreme. Luna aceasta insa nu mi-a venit menstruatia si nu stiu ce poate fi. Nu am uitat nici o pilula si nu am nici un simptom mai deosebit. Voi ce parere aveti?
-
17 Sep 2008, 16:29flavia...un test de sarcina n-ar strica!am o cunostinta care are 48 de ani si care e insarcinata ..cu toata medicamentatia anticonceptinala!uneori se intampla si asta...tardiv dar se intampla!
poate fi o dereglare hormonala,pot fi probleme ci tiroida...,n-ar fi bine sa te duci la un medic ginecolog,fa un efort si du-te, n-o sa-ti para rau,decat sa stai cu atatea incertitudini!
cauta si-ti prelungeste menstruatia cat mai mult,stii cat e de importanta pt sistemul cardiovascular.
In tarile avansate ,femeile au ciclu si la 60 de ani,indus cu medicamentatie ,tocmai pt a preveni anumite boli.
asteptam vesti de la tine!
sanatate! -
17 Sep 2008, 17:40buna.este bine sa mergi la un control,la varsta aceasta apar asemenea probleme,si sora mea care are aceasi varsta ca si tine,se confrunta cu aceasta problema.sanatate.
-
18 Sep 2008, 12:24E posibil sa fie premenopauza. Am o prietena care are 44 de ani si care se confrunta cu destule neajunsuri. In prezent ia medicamentatie prescrisa de doctor.Pentru a te proteja din timp de anumite stari de disconfort, in cazul in care aceasta e problema, e indicat sa te duci de urgenta la medicul ginecolog. De asemenea, e important sa identifici daca nu este cumva o problema legata de disfunctii ale tiroidei sau chiar o sarcina, desi pare improbabil, in conditiile in care iei anticonceptionale. Apropo, e posibil ca si aceste anticonceptionale, luate dupa o anumita varsta, sa iti fi cauzat.