protectie... :-S

•  
    • 97 mesaje
    16 Sep 2008, 20:33
    0 0
    Buna evelor , am nevoie si eu de un sfat .Este vorba despre anticonceptionale .
    Am fost la un medic acum cateva luni de zile si in urma consultatiei si analizelor mi-a prescris un anumit tip de anticonceptionale . Le-am luat dar am renuntat la ele acum 2 luni de zile deoarece au aparut reactii adverse cum ar fi greata, ameteli,pofta de mancare. Intre timp , eu si logodnicul meu am folosit alta metoda de protectie , si anume prezervativul dar sunt foarte stresata pentru ca am avut un incident neplacut , si as vrea sa folosesc din nou anticonceptionale. Dar nu stiu de care sa iau , si in doctori mi-am cam pierdut increderea , primul doctor mi-a dat unele care nu se potriveau cu organismul meu(yasmine erau ) , iar al doilea doctor mi-a dat reteta pt alt tip de anticonceptionale (novyette)fara macar sa ma consulte.
    Ce parere aveti , de care ar trebui sa iau ?
  •  
    • 4 mesaje
    16 Sep 2008, 22:27
    0 0
    draga printzi,sincer nici eu nu am facut nici o analiza inainte sa iau anticonceptionale.am inceput cu mercylon dar am sangerat in continuu iar apoi am luat marvelon si cu astea am ramas.trebuie sa incerci.incearca cu cele monofazice daca nu t-i s-a recomandat altceva.
  •  
    • 97 mesaje
    16 Sep 2008, 22:42
    0 0
    ok, ms mult , am sa mai caut si pe net ceva date despre aceste anticonceptionale .
    Altcineva mai are vreo sugestie ?
  •  
    • 361 mesaje
    17 Sep 2008, 10:41
    0 0
    mergi la un endocrinolog sa iti faca analize hormonale si iti va spune exact ce cantitate de estrogeni ai nevoie si ce cantitate de progesteron si in functie de ce o cantitati ai in organism si de ce are nevoie organismul tau iti v prescrie exact tipul care ti se potriveste din punct de vedere al sanatatii tale
    oricum in primele 3 luni anticonceptionalele dau reactii adverse gen greata, pofta de mancare, oricum pastilele scad libidoul orice pastile ai lua
    pt mai multe lamuriri ma poti contacta pe privat
  •  
    • 97 mesaje
    17 Sep 2008, 11:38
    0 0
    Ok.Ms mult :*
    Eu am luat anticonceptionale vreo 6..7 luni de zile , si tot avea acele simptome
    Am sa vad , sa ma mai interesez de ceva doctor .